2019. március 6., szerda

Napsütés, madárcsicsergés, depi, avagy bocs ez egy tök haszontalan bejegyzés

Végre úgy tűnik, megjött a tavasz! Itt a jó idő! Én meg fellelkesedem, főleg mikor megpillantom, álmaim házát, gyönyörű kerttel, gondolatban már ott ülök a műanyag széken a naplementét bámulva, minden korrekt és elfogadható áron, aztán rádöbbenek, hogy messze van :(
Nem annyira messze, de éppen annyira, hogy nekem ez már  húzós legyen. Amúgy sem tudom, mit szervezkedem, még ezt a lakást sem mutattam meg az ismerősnek, akit esetleg érdekelhetne.
Nem tehetek róla, de annyira mennék már innen, hogy azt nem tudom leírni.

Megnéztem a Gilbert Grape-t a tv-ben és csodálkoztam,hogy ez eddig nekem miért maradt ki? Mikor nagyon klassz film és Leonardo DiCaprio zseniálisan hozza az értelmi fogyatékos srác szerepét.
A pasim is olyan, mint egy jégcsap és gőzöm sincs, mi baja van.
Kíváncsi leszek, hogy a nők napját vajon eszében tartja e.

Anyám már jobban van, hála az égnek, remélem több rosszul lét már nem lesz.
A. írt sok hét után, hogy újra kibékült a titkos pasijával, de semmi sem változott, a pasi ugyanúgy megtartotta a másik nőjét is.
Ráadásul Á. pasija is felbukkant megint és azt írta A.-nak, hogy menjen el hozzá vacsorára és töltse ott az éjszakát. És mivel a pasi nem tud főzni, Á. főz rá, tehát azzal a kajával akarja megetetni A.-t, amit a nője főzött. Csak nekem gusztustalan ez az egész???

Meghalt a Prodigy énekese is :( :( :( Egyre több sztár lesz öngyilkos :(
Igyekszem majd folytatni a sztorit is, de most valahogy nem vagyok írásra hangolva. Illetve semmire sem vagyok hangolva, csak elvagyok, nap nap után.

Bocsánat, tényleg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése