2017. október 8., vasárnap

Teen mom II.

Megfázás sokadik felvonás. Most már nem csak a torkom, hanem a fogam is fáj, ragyogó. Pedig már jó lenne kimászni ebből a tréből.
A címben szereplő lány pedig már nem is annyira tini, már elmúlt nagykorú (épp hogy) és anyumék ismerősének a gyereke. Szegénykének nehéz élete volt, most meg konkrétan alkohol gondjai vannak. De ha ez nem lenne elég, most produkált egy pozitív terhességi tesztet, mivel már hetek óta émelyeg, meg más terhes tünetet mutat. (de ugye, ahogy ez ilyenkor szokás, elhessegette maga elől a gyanút, tisztára mint anno H., az is magát -meg engem-győzködte, hogy neki tuti cisztája van, de nem lehet várandós no hiszen...)
A teszt az csutka pozi lett, a csaj meg forgatja a fejét, hogy ez hogy jött össze?! WTF?! Szerinted?! Hogy készül a gyerek?! Ráadásként még a két csíkos tesztet sem tudta értelmezni, mert először azt hitte, az a negatív. Hát nem az...Úgy néz ki, ez a csajszi is anyuka lesz, meglehetősen korán. Ennek örömére, vagyis még a tesztelés előtti estén azért a biztonság kedvéért eszméletlenre itta magát, sőt a pozitiv tesztet is egy felessel "ünnepelte". OMG, én csak a gyereket sajnálom. De remélem, a csaj észhez tér és lerakja a piát, meg felnő a feladathoz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése