2017. október 12., csütörtök

Rejtőzködők, avagy akiket nem akarok látni

Az előszobában belebotlottam egy nagyon gáz kinézetű százlábúba. Egészen pontosan a neve légyölő pókszázlábú, ami már szerintem így hangzás alapján is rémisztő. Az első sokk után, kerítettem egy zsebkendőt, hogy valahogy azzal megfogjam és kirakjam a lakásból (pasim így szokta,az ilyen melókat rábízom). Szerintetek megvárta, hogy visszarobogjak? Naná, hogy nem, úgyhogy azóta megy a szorongás, merre járhat és vajon most is egy légtérben vagyunk? (paranoia 4ever). Mivel nem az első ilyennel futok össze pár héten belül, utána olvastam, mégis kik csöveznek a lakásomban, akaratomon kívül. Megtudtam, hogy nem támadnak emberre (háh még jó), de azért nagyot csípnek (azt meg hogy ha nem támadnak emberre??) és nyitott légcsövük van (tré lehet), tehát a nedves közeget kedvelik, máskülönben kiszáradnak. Na, biológiai rovat kimaxolva. És ne lakjatok földszinti lakásban, minden szar bejön.
A következő részben a poloskákról lesz szó (másik kedvenc lakótárs). Háhá, na jó nem.
Az exemmel is találkozni kéne holnap, múltkor emailben megdumáltuk, de szerintem nem megyek el, majd lemondom valamilyen indokkal, nincs hozzá kedvem. Semmilyen szempontból. Egyszerűen nem érdekel, nem akarok vele beszélgetni. Nem haragszom rá, meg semmi ilyen, csak nem mozgat meg, nem akarok rá időt áldozni. Remélem, meg érti, ha nem,hát így járt.
És olyan jó, hogy holnap már péntek, mert ez a hét elég szar volt, elaludtam, elkéstem, rossz éjszakám volt, a buszmegben a hiperunszimpi nő megvetően nézett, elég lesz már úgy érzem a hétre.
Bogarak, exek, hideg....hétvége gyere már!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése