2017. július 2., vasárnap

A rossz buszra szállás, avagy sic transit gloria mundi part 2

Még ki sem hevertem a sokkot, hogy A.-nak van egy másik pasija a meglévőn kívül (és anyám nem volt meglepve, azt mondta, igaza van a csajnak és csodálkozik, hogy nekem még nincs más a pasimon kívül...hát kössssssz.), jött a másik durvaság.
Épp az erkélyen dekkoltam, mikor észrevettem Sz.-t pilinkélni az úttesten egy fószer társaságában. Miután leesett hogy tényleg ő az, elkezdtem neki kiabálni, először nem vett észre, aztán mikor igen, úgy tett, mint aki nem hallja. De nem adtam fel, kitartó voltam, pedig pasim is kiszólt a szobából, hogy hagyjam már, látom hogy nem akar észrevenni.
Nagy nehezen végre kegyeskedett odajönni a pasival együtt. Az első, amitől ledöbbentem, hogy konkrétan hót koki volt, a lábán nem állt. Az ürge nem különben. Róla kiderült, hogy Sz. új pasija már hónapok óta.
WTF?! Hát hova lett az eddigi, az a selyemifjúcska???! (aki órákat ült a tükör előtt a haját igazgatva, meg mélyen dekoltált rózsaszín pólókat hordott)
Ez a csávó az ellentéte volt, foga nuku, csöves ruhák, nejlonszatyor és olyan fej, hogy tuti keményen drogozik, vagy anno nagyon tolta a cuccot.
Próbáltam velük beszélgetést kezdeményezni, de nem jött össze. Ők valahol a rózsaszín unikornisok okozta szivárványszínű ködben lebegtek, magyarán készen voltak, mint a matekházi *-*
Egy épkézláb mondatot nem bírtak kinyögni, csak röhögtek idiótán, már nekem volt kínos.

Meg frusztráló.
Így inkább elköszöntem tőlük és bejöttem a lakásba.
Mi a franc lett azzal a szépen sminkelt, fősulit végzett igényes csajjal?! Aki most előttem állt, vagyis próbált állni, de ugye fucking gravitáció..., eléggé le volt durranva a legutóbbi találkozásunk óta.
És a pasija, már ha ez a tag egyáltalán az...hát az tuti valami hajléktalan volt, vagy nem tudom. D eez nagyon gáz volt...Nem írom, hogy most mekkorát csalódtam Sz.-ben, mert benne már évek óta csalódom, ahogy pasim mondaná, ő nem a barátnőm, mert csak akkor volt ott, ha ingyen piához juthatott. De ez valahol ismét csak szomorúsággal tölt el. Majdnem mint A. titkos kapcsolata. Komolyan, mindenki megőrült vagy mi? Úgy érzem, rossz buszra szálltam mostanság, de próbálom értelmezni a "menetrendet".
A hétvégén amúgy nem sok értelmeset csináltam. Vagyis de, a drága párom kérésére krumplilángost és ahhoz képest, hogy most először próbáltam meg ilyet kotyvasztani, már el is fogyott :P Hehe, tudok, vagy tudok XD
És megnéztem a tv-ben a Ments meg uram-ot, már ezer éve meg akartam nézni, utoljára sulis koromban láttam. És most is megrázott, bőgtem a végén. A színészek zseniálisak voltak, Susan Sarandon és Sean Penn iszonyat jól alakított. Isteni film.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése