2016. január 28., csütörtök

Szétszórtság, avagy bamba vagyok, kikapcsoltam

Köszönöm szépen a kommentet Juditnak :) Örülök, ha ír :)

Sajnos még mindig dög beteg vagyok, ráadásul kijött a vérszegénységem, elég durván, ennyire vashiányos még sosem voltam, mindegy majd íratok rá valamit.

Reggel meg majdnem belefutottam a zakkant srácba, szerencsére csak majdnem és időben észre vettem és cseppet sem feltűnően irányt változtattam. Szinte állandóan írogat a közösségi oldalon, az pont elég nekem, sőt sok is, szóval annyira nem volt kedvem élőszóban is folytatni vele a csevegést. Meg aztán ha elkezdek beszélni elkap a köhögő roham és alig tudom abba hagyni. Rohadtul unom már ezt a betegséget, igazán elmúlhatna már, mondjuk lehet hogy orvoshoz kellene menni talán :S


A gondolataim meg össze vissza vannak, nem is tudok figyelni semmire sem. Az utcán is megyek, mint egy idióta vak légy, ma egy ismerős rám köszönt, én meg csak bámultam és kb. fél perc múlva esett le, ki ő. Tiszta ciki volt, biztos azt hitte, be vagyok rúgva, vagy mi.
Ezekután tartottam egy pár perces szünetet, hogy "észhez térjek". vettem egy forró csokit és tettem egy rövidke sétát, amíg megittam. Nem tudom hatásos volt e, de rájöttem, hogy ha az ember nem akar fizikailag meg mindenhogy tönkre menni, közelebb kellene lennie a természethez. Ez a városi lét sokunkat taccsra tesz szerintem.

H. kedden felhívott, hogy mégiscsak megtartja a babát!!! Komolyan már nem bírom követni a csajt, de persze nagyon örültem neki, én titokban mindig is drukkoltam, hogy így döntsön. Hála a családvédelmis (vagy mi) nőnek, aki érvekkel meggyőzte. Remélem hogy most már nem változik a véleménye, bár idő sem lenne már, hogy máshogy csinálja, mert lassan betölti a 12 hetet.

A többi barát (J., A., Sz.), meg eltűntek a balfenéken és semmi hír nincs róluk. A.-nak írtam, hogy mi újság vele és röviden vázoltam az én helyzetemet is, de nem írt vissza.

Ja és láttam a faszbukkon Mr.Népszerű egyik új, igencsak szexis képét, ah volt is reggel nyálcsorgatás. Hogy a francba lehet ilyen jól kinézni már?! Nem igazság...

Ezektől eltekintve a hét unalmasan telik, jövök-megyek, ügyintézek, ápolok, élem a hétköznapokat.
És várom a tavaszt!!!Nagyon!!!

1 megjegyzés:

  1. Én is nagyon örülök ha írsz hozzám! :) :)
    Szuper, hogy a barátnőd megtartja a babáját, grtaulálok neki :)

    VálaszTörlés