2014. december 30., kedd

Nosztalgia, dilemmázás, tervek és boldog új évet mindenkinek!

Tegnap a Music Tv-n Green Day top 20 volt!!! Amúgy nem nézem a csatornát, mert nyomorék műsorok vannak rajta, de most ott ragadtam előtte és nosztalgiáztam kicsit, mert a GD az a banda, ami nagyjából a gyerekkorom. Na meg kíváncsi voltam, az eladások alapján melyik Green Day dal lesz az első.
Közben pasim haza jött és átkapcsolt, de mikor kiment, vissza kapcsoltam és pont akkor derült ki melyik dal lett a number one. Örültem, mert a Time of your life, amit én is nagyon szeretek. Először azt hittem, hogy a U2-val közös számuk lesz az, de szerencsére nem az lett (annyira azt a dalt nem szeretem, vagyis inkább egyáltalán nem szeretem). Mondjuk én a When I come around-ot raktam a saját listám első helyére kb. kisgyerek korom óta és ez aligha fog változni :)

És a klipeket elnézve, értem miért voltam megveszve Billie Joe-ért. Totál szexi...Bizony...gyűrném a lepedőt vele most is *-* Ajwh...

A karácsony eltelt, mint az előző bejegyzésbe leírtam, nem volt valami szuper, de legalább a családdal rendben van minden (le is kopogom). A pasim meg hát, amikor lehetősége adódott lelécelt...na mindegy.

Tegnap eldugult a mosogató. Hát miért is nem az ünnepek alatt ugye ?! Szét kell szedni, kurvára örülök neki, hogy az év utolsó napjaiban ezzel kell szarakodni.

És ha már itt tartunk, akkor most jönnének az ígéretek a jövő évre vonatkozóan...
De inkább nem írok semmit. A felét sem bírom betartani.
Tavaly ilyenkor is mit írtam, lecseréltem a gépem, leszokom a kávéról meg ilyenek és nem jött össze egyik sem. Meg még ki tudja mennyi teljesítetlen ígéretem van...

Az biztos viszont hogy új gépet veszek. Egyszerűen már muszáj. Kölcsön monitorom van pár hete, mert az enyém szétesett (szó szerint) amit januárban vissza kell adnom. És ha már monitort veszek, lesz hozzá gép is, úgy olcsóbb meg a csere amúgy is időszerű.


Úgy néz ki, el tudom adni a bakancsomat, amit még jó drágán vettem vagy 8-10 éve és alig hordtam. Lenne rá vevő, kérdés az, tényleg el akarom e adni. Tegnap elővettem és még mindig rohadtul szépnek tartom. A gáz az, hogy nem sokszor adódik az, hogy hordhatom. Szóval nincs igazán kihasználva. De érzelmi értéke van, emlékek a fesztiválokról, barátokról stb. Szóval dilemmázok még kicsit. De az árát beadhatnám a gépbe az eddig félre tett pénzemből.
Ah, nem tudom, majd eldől.

Addig is : 

MINDEN KEDVES OLVASÓNAK, KOMMENTELŐMNEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! 

Találkozunk jövőre ugyanitt (remélem).

És hamarosan hozom az új részt a másik blogba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése