2014. december 19., péntek

Jó napok, rossz lapok

Nagyon szépen köszönöm a kommenteket :)
Hálából tegnap raktam fel új részt ide: suburbanboys996.blogspot.com

Olvassátok!!

Én megvagyok, hol eseménytelenül, hol kicsit pörgősebben telnek a napjaim. 

Hétfőn úgy volt, hogy egy barátnőmmel töltöm a délelőttöt, de az utolsó percben lemondta. Nem mondom, hogy örültem és jól esett, de be kellett mennie dolgozni. Aznap még apámmal vitatkoztunk, másnapra megenyhült. 

Kedden meg arra jöttem rá, hogy tesómmal a viszonyunk sosem lesz olyan, mint a nagykönyvben meg van írva, akármit csinálunk, minket, az életfelfogásunkat egy világ választja el egymástól. Ez van.

Tegnap sütöttem sütit. Kinézetre és illatra nagyon jó, ízre már kevésbé, meg kicsit száraz is, de ha rakok rá pudingot meg lehet enni, vagyis muszáj leszek megenni, mert egy nagy tepsivel csináltam, kidobni meg nem akarom. Most azt találtam ki, hogy karácsonyra valami édességet készítek, de nekem úgy tűnik minden ilyesmi túl bonyolult, vagy nem úgy sikerült, mint kellene. Tehát, marad a kókuszgolyó, az talán még az ilyen konyhai analfabétáknak is megy, mint amilyen én vagyok!!!

El sem hiszem, hogy jövő héten itt a karácsony és díszbe öltöztetjük a szőrös törzsű, hullós műfenyőnket.
Na igen...hangulat a köbön *-*

1 megjegyzés:

  1. Ó, ez a "barátnő utolsó pillanatban lemondja a megbeszélt programot" dolog tökéletesen ismerős és egyben pocsék érzés!
    Amikor apuddal veszekszel bármi is legyen a kiváltó ok, gondolj arra, hogy vannak sokan akik szívesen veszekednének az apukájukkal.. (gondolom érted) -igen én is köztük vagyok..
    A tesómmal én is állandóan veszekszem, már nem is erőltetem, felesleges, totál mást gondolunk a világról.
    Hihi :) Én utoljára mini kakaós csigákat csináltam (anyai segítséggel ráadásul) de olyan kemény lett, hogy valami inni valóval lehetett csak megenni. És ahogy a mondás is tartja: Edd meg amit kifőztél! ;)
    Hangulat nálam inkább gyök alatt, de neked jó készülődést :)

    VálaszTörlés