2013. szeptember 1., vasárnap

Hát ennyit a nyárról...

Beköszöntött a mai nappal a szeptember és kb. hivatalosan is vége van a nyárnak. Erről való véleményemet nem fejteném ki, mert szerintem már megtettem máskor.

A hétvége átlagosan telt, de volt egy amolyan nyárbúcsúztató össze jövetel is a családban. És hát van e cikibb annál, mint amikor jelenlegi pasid jelenlétében mutogatnak rólad ezer éves gyerekkori fotókat (SZTK keretes szemüveg, cicanadrág, béna ruhák, csehszlovák frizkók, csecsemőkori meztelen képek etc.), vagy ami ennél is rosszabb (ha lehet ilyemi) képeket amin az exeddel (aki tök ratyi, de az akkori ízléseddel halálosan jóképűnek látszott) pózolsz...OMG...hányinger XS

Tervezek pár törit, jelenleg vagy 3 van a fejemben, köztük a Jeremy preqeul, de nem tudom végül melyikbe kezdek majd bele, jó lenne már az írás terén is felmutatni valamit. Szar ez az írói block. Amúgy tervezem, hogy idén egy régi sztorimat is felraknám ide, igaz már fent van valahol, de hát addig az egy dolog (az én olvasatomban).

Holnap meg kibebaszott nehéz napom lesz, de HISZEM hogy utána már minden simán megy, vagy majdnem simán, mert egy-két hepe-hupa az úton azért még belefér.
Csak hogy ne legyen nagyon unalmas :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése