2024. július 12., péntek

Lehet megint eltört a kislábujjam

Vagy legalábbis megzúzódott, mikor a szomszéd az ajtómnál hagyott kikukázott "ajándék" kacatjaiba botlottam és majdnem elestem. Káromkodva arrébb raktam a zsákot, amibe a sok szar lim-lom van, azóta is a tárolóknál leledzik és ha még 30 évig ott lesz, sem izgat. Nem érdekel mit mond a szomszéd, be nem hozom ide. Csináljon vele amit akar, múltkor megkértem rá, hogy ne adjon semmit, de csak nem fogja az adást. 
Viszont a kislábujjamat kinyírta valami kemény, amibe véletlenül belerúgtam, bekékült, lüktet és rohadtul fáj. 
A hely mentes napok gyorsan telnek, a meleg kikészít, reggel kiugrottam a postára és már 8 után pokol volt, na meg itt a shithole-ban se hűs szellős lagúnás a feeling, klíma nincs, csak egy picike ventilátor, ergo szenvedünk az éjjel-nappal 30 foktól. Ma már kétszer zuhanyoztam és kinéz egy harmadik kör is. Máshogy nem lehet bírni. Csóri pasim meg kinti melóban volt ma meg tegnap.  Sajnáltam is rendesen. 
Szerencsére itt a hétvége és tud majd hűsölni, illetve azt nem, mert itt is dögmeleg van, de csak jobb lesz mint a majd 40 fokban.
J. írt hogy megyünk e a zenei bizbazra ami most van, de ma tuti hogy nem megyek sehova. Holnap sem 100 %. Nem esik jól megmozdulni sem ebben a kánikulában. 
Pasim nevében nem nyilatkozom, le fog lépni úgyis, ha olyan kedve van. 
Rájöttem, alig van normális nyári cuccom, pedig ezt a meleget farmernadrágban nem fogom bírni. Ami ruha vállalható, azt most mostam ki, mert full penészes lett a szekrényben. 
Akartam a héten turizni nyári nacikat, nyílt egy új bolt, de végül csak egy You win feliratú papucsot vásároltam a kínaiban, mivel az itthoni papucsom most szakadt el és nem kockáztattam egy lábujj törést (lehet, azt a szomszéd guberált szarai megoldották). 
Ebben a hőségben enni sem nagyon tudok. Csináltam tejbegrízt, de csak pár falat ment le. Meg egy Balaton szelet. Inkább gyümölcsös sör és víz ami jöhet. 
Meg mondjuk egy kb. 10 napos nyaralás Zanzibáron.
Hahahaha.
Hahaha.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése