2024. július 10., szerda

Csak kánikula, tervek semmi

Őszintén, magam sem tudom mihez lenne kedvem. Oké, pár dolog simán jöhetne, úgymint jeges kávé, torta, egy jó fehér orosz koktél, rántott sajt, romantikus pillanatok, kedvenc helyeim stb.
Amúgy üdv mindenkinek ezen a nagyon meleg nyári napon. 
Örömmel látom, a rosszindulatú kioktatós kommentek nem vették el végleg a kedvét és Róka is visszatért a blogvilágba :)
Én meg mától skippelem a helyet erre a hétre. Nincs oka, csak úgy. Délelőtt bebuszoztam csekket, hitelt fizetni (hazafelé a buszon volt a Magentaluvnya aki épp az anyját oktatta ki fölényesen), most meg a behúzott függöny mellett az ágyon fogok filmet nézni, zenét hallgatni és írni (kicsit lógtam a fassszbukkon is, rábukkantam egy volt számtek tanfolyamos csoporttársra, aki azon túl, hogy undorítóan beképzelt volt anno de segghülye is, mert a gépet nem bírta bekapcsolni, ám lefeküdt a tanárral valami buliban és négyest kapott a vizsgán, azóta a kis ribi hozzáment valami vezérigazgatóhoz, szénné plasztikáztatta magát és dőzsöl, most épp Dubajban).
Na jó főzök, porszívózok is. De csak módjával. Ebben a durva melegben nem is lehet sok mindent csinálni, nem hiszem hogy pl. a strandolás olyan jó lenne. Na meg nem is vagyok strandolás párti, az itteni strand mindig fullon, drága, meg sok az ogre, lopnak ilyesmi. 
Péntektől lesz valami zenés fesztivál itt is, de az tavaly is jó tré volt, mert pasimmal jól összevesztem, asszem írtam is róla. Persze pasim ettől még lemehet, ha a drága haverjai ráveszik.
J. hívott telefonon és mondta hogy ők utaznak strandra Hajdúszoboszlóra, Mogyoródra az élmény fürdőbe, lehet Balcsira, meg ugye a nyár végi rockfesztet is tervbe vették 1-2 napra, mert J. külföldön élő barátnője pont akkor érkezik hozzájuk és mindig együtt mennek oda. Kérdezte, velük tartok e, de tuti nem. Se kedvem, de pénzem. 
H.-ék Horvátországba készülnek, de H. közben intéz valami kivizsgálást, igaz eddig egy időpontjára sem ment el. Csak tudnám, akkor minek foglalta le. Lara majd megy pótvizsgázni, neki tanulnia is kell.
Anyám és apám még nem döntöttek hogy nekik lesz e vakáció. Anyám annyira nem is akar, unja azt a kempinget, nincs ott semmi, meg nem is akarja, hogy Tinimammer is ott chillezzen az ő pénzükön. Ez mondjuk jogos. De nincsenek is jóban már annyira, szóval akkor gondolom nem is vinnék.
A Tinimami amúgy múlt héten elhagyta a telefonját, de mázlija volt, mert becsületes ember talált rá. Persze pasim elhagyott mobilját és iratait sosem ilyenek lelik meg pfffff.




2 megjegyzés: