2024. július 17., szerda

Hülyék, magyarázós csivavaszerűségek, meg új elképzelések

A lábujjam rendesen bedagadt és sötétkék lett, fájt és sántikáltam miatta. Erre a szomszéd képes volt a szarait, amit a tároló elé raktam hogy vegye észre magát, vissza rakni az ajtónk elé. Akkor már én is ledobtam a láncot és válogatott káromkodások közepette basztam vissza a szatyrot a tárolóhoz. Pasim azt mondta, átcsenget és örökre lerendezi a szomszéd problémát, mert ez már nem normális és ami elég az elég, de kértem hogy ne tegye, semmi szükség a balhéra (még ha legszívesebben én is az arcába üvöltenék, hogy fejezze már be a módszeres zaklatásunkat, vagy keressen szakembert).
Úgysem lehet mit csinálni egy kattant emberrel azonkívül hogy levegőnek nézzük és ignoráljuk a kukázott dolgait. Egyszer majd rá un. Gondolom...
Hétvégén láttam a Szörnyek keringője c. filmet ami elég nyomasztó volt.
Meg még az is volt szombatról vasárnapra virradóra hogy bejelölt egy fickó majd rám is írt.
-Szia légyszíves igazolj vissza. Kérdeznék valamit.
Ez volt hajnali fél kettőkor.
40 perc múlva újra írt:
-Jó, akkor ne igazolj vissza.
És tiltott messengeren.
LOL.
Ezt csak reggel láttam amúgy a kéretlen tartalomnál. Sorry, én hajnalban, fél 2-kor többnyire alszok.
Jaj, hát sose tudom meg mit akart kérdezni ez a profilkép nélküli 35 ismerőssel rendelkező "NINCS NÉV" néven futó illető. De kár:D
A nőgyógyászat meg rémes volt. Tanulva a múltkori extra várakozás esetéből, szabadnapot vettem ki, de már reggel hattól csak fetrengtem mert ideges voltam. 
A vihar is naná hogy akkor kezdett neki, mikor indultam. Bár meglepő, de nem áztam szénné, csak a hajam állt kissé úgy, mint szegény Trumpnak a merénylet után, viszont a rendszert szétcseszte az erős villámlás, leállt minden, így a kórházban várni kellett. Szerencsére sokan nem voltak, mert hát mégis ki indul neki ilyen időben. 
Sajnos láttam hogy a cseppet sem szimpi, csivava arcú asszisztens van ismét, aki a jó múltkorában alig akart az uh lelettel visszaengedni, mondván, hogy én mit akarok, sose voltam náluk és másik vizsgálóba tartozok. 
Miután úgy 20 perc múltán jó lett a rendszer és körbe nyalogattak egy abortuszra készülő roma nőt, behivtak engem is. De abba sok köszönet nem volt.
A doki demotivált fejjel hallgatta mit szeretnék, közbe egy másik beteg papirjat rakosgatta. Mikor az én irataimhoz ért, rá is kezdett hogy már rég meg kellett volna műttetni magamat, meddig akarom növeszteni a miómát stb.
A szemrehányó kiselőadás a vizsgáló asztalon is folytatódott, de akkor már a csivava fejű nőci is beszállt. A doki a lábamnál, a nő a fejem mellett zsennyegett kórusban.
Nő:- Én a maga helyében már rég mentem volna a miómaeltávolító nagyműtétre. Mire vár? 
Én:- Nekem a zárójelentésen a méhtükrözés és polip eltávolítás szerepel...
Nő:- Nem kell vacakolni ezzel. A nagyműtéten majd mindent kiszednek. Nincs családja, aki segít?
Én:- De van családom. 
Nő:- Van férje?
Én:- Nem, nincs.
Nő:- Barátja, élettársa? Az csak van...
Én:- Az van..
Nő:- Na hát akkor meg van a megoldás. Majd segít ő.
Csodás volt ez a felkérdezés. Ráadásul undormány hangnemben. 
Mi köze amúgy hozzá van e pasim, vagy nincs?
Doki se volt jobb. Még akkor is mondta, mikor már az öltözőben vettem magamra a ruháimat és próbáltam nem elbőgni magam. 
Őskövület, full unott doki:-Magának már legutóbb is el lett mondva, hogy kell a mióma eltávolító műtét, de csak nem intézte...
Lófaszt. Már bocs. Legutóbb, mikor a polip műtétre kiadta a papírokat, ő maga mondta, hogy ha a mióma nem okoz panaszt, még lehet várni az operációval.
Most még jött itt ezzel...
Beszél össze vissza...
De legalább a citológia és a hpv levéve.
Azt mondta, nem lesz méhtükrözés, azt felejtsem el, helyette azonnal menjek az ambulanciára és kérjek időpontot a nagyműtétre, így év vége felé talán beférek.  
Bamba fejjel bólogattam, de tudtam hogy biztos nem kérek időpontot, mert én ebbe a kórházban tuti a büdös életbe nem fekszek be ekkora műtétre. És ide a szakrendelőbe sem jövök már többször, legfeljebb a citológia és a hpv eredmény miatt. Tiszta megalázó ahogy bánnak az emberrel. Főleg a csivava. 
Feldúltan hagytam el a kórházat és hívtam anyámat, hogy mi volt. Ő is azt mondta, hogy egy ilyen nagyobb volumenű döntés előtt mindenképpen kell másodvélemény és ha tényleg műteni kell, azt se itt. Itt nihil sötét homálya lengedez, alig van orvos. Aki meg van, hát na hagyjuk...
Írtam délután húgomnak, hogy dobja már át az ő szuper fancy dokijanak a weboldalat, erre ő belelkesült és rögtön időpontot is akart foglalni. Persze pont piros napokra, még jó hogy megirtam, hogy az nem alkalmas. Végül augusztus 6. lett a dátum és elvileg tesóm kocsival elvisz (mivel nem a városban van a rendelő), vagyis eddig úgy volt, de este írt, hogy még nem tuti, de próbál szabadnapot kérni.
Az ősök meg jövő hét után mennek nyaralni a Magas Tátrába egy baráti párral. Nagyon örülök hogy most nem az uncsi kempingben punnyadnak és így a potyaleső Tini mamesz sem tarthat velük. Sajnos a kutyát nem vihetik, és mivel tesóméknak fiú kutyájuk van, a Lexy ivartalanítása meg még nem jött össze, viszont épp augusztusban varható hogy tüzel, így rám marad a kutya. De úgy hogy nekem az ősök házában kell aludni, mert Lexy képes nagy magányában rongálni és áll déj ugatni. 
Remélem pasimat rá tudom venni, hogy ő is jöjjön a szüleim házába, nem akarok egyedül éjszakázni. Van terasz, ki lehet ülni és amúgy minden közelebb, majdnem belváros, nincsenek agyroggyant, gonosz szomszédok. Meg én 6 éves koromtól ott laktam, kb. 20-21 éves koromig, míg el nem költöztem a Narkomán miatt. Szóval valahogy még csak az otthonom, kötődöm oda. Inkább oda, mint ebbe a shithole-ba. 
Ja fater mutatta a videót, hogy az egyik barátja lánya, aki tőlem csak 2 hónappal fiatalabb, az USA-ban rúdtánc sulit vezet (nem sztriptíz vagy ilyesmik). Az egész család ott él már évtizedek óta. Szóval nem feltétlenül nem voltam irigy. Nagyon menő ez a rúdtánc dolog. Biztos tök sok önbizalmat adhat. 




4 megjegyzés:

  1. Sajnálom a nőgyógyászos sztorit. Már az olvasásától megugrott a vérnyomásom. Mit képzelnek ezek magukról?? Na én emiatt járok privátba, kerül, amibe kerül. Csak a műtét privátban egy vagyon lesz, tartok tőle. (Zs.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kommentet, megértelek, hogy magánba jársz. Én adtam esélyt az államinak itt a városban, de nem érek semmit csak bosszantom magam.
      Szóval én is megyek magán dokihoz augusztusban.
      Sajnos igen, ez a műtét 800 ezer Ft körül van, úgyhogy azt sajnos állami kórházban kell csináltatni. De biztos nem itt, a városi kórházban. Talán találok egy valamivel jobb állami intézményt.

      Törlés
  2. Réges régen egy pesti állami kórházból úgy bocsájtottak el, hogy "Megoldjuk mi ezt mióma dolgot, kivesszük a méhét. Ja, hogy még nem szült, hát akkor sajnos a gyermek vállalásról már le kell mondania!" (mindezt vizsgálat közben, a fejem felett megbeszélve) Sírva mentem egy magán termékenységi klinikára, ahol csak annyit kérdeztek, hogy mit is szeretnék, szülni? Akkor felejtsük el a méheltávolítást, és szüljek gyereket.
    És szültem egy gyermeket, miómával a méhemben. Soha semmilyen komplikációm nem volt a miómával.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia nagyon szépen köszönöm a kommentet! Nagyon jól jött ez most. Sajnos ilyen mondatokat már én is kaptam. Mintha ez lenne az egyetlen megoldás. De örömmel olvasom, hogy nem. Szóval van remény.
      Örülök, hogy a te történeted jól végződött, mert jó döntést hoztál. Jó egészséget továbbra is.

      Törlés