2024. július 27., szombat

Csak annyira eresztek le, amennyire a helyzet megkívánja

Az Axe jungle fresh tusfürdőnek annyira szexi illata van!
Negatív lett a citológiám (hpv-ről még nincs hírek)!!!
Jó reggelt és jó hétvégét mindenkinek! 
Nem bírok aludni, kidobott az ágy már negyed 7-kor, de pasim még alszik, ezért csak csendben kávézgatok és a neten szörfölgetek (bár valami tengerben szívesebben tenném, jaj nem tudok úszni hihi). 
Még össze kéne pakolni, mert holnaptól egy jó hétig az ősök házában leszünk Lexy kutyára vigyázni. 
Kíváncsi leszek, hogy fog a dolog működni. 
Tervezek ilyen teraszra kiülős gyümis sörözős, zenehallgatós estéket, mert mindig is ezt akartam, de ugye itt a kotorékban nincs terasz, csak egy nyomorult kis erkély és az is az utcára néz, bár mióta fekraktuk a belátás gátlót kicsit jobb a helyzet. De akkor is ez zárt udvar, távol az árgus szemektől.
Nem fog hiányozni ez a lakás. Egy egész kicsit sem. 
Ma azért rendet rakok, porszivózok, felmosok stb., aztán csak a tekit jövök etetni és a postaládát üríteni felváltva pasimmal. 
Jövő héten egyáltalán nem leszek a helyen és utána sem hétfőn, kedden, mert 6.-án megyek a fancy nődoki távoli magánrendelésére (ettől tartok kicsit, sokba kerül és mi lesz ha ő is jön ezzel a nagyműtéttel és nem ajánl más megoldást??). Elvileg húgom elvisz, de ez nem biztos még. Majd jövő héten letisztázom vele.
A szüleim amúgy a vakációra való készülődés helyett csak vitáztak a hét elején. De mostanra lenyugodtak és várják a holnapi indulást. Még egy éjszakát apám haverjáéknál lesznek, akik valahol  a határ mentén laknak. Aztán irány a Magas Tátra és ott találkoznak hétfőn a másik párossal, akikkel együtt töltik a hetet. Remélem szuper lesz és feltöltődve térnek vissza. 
Én meg itt tartom a frontot. Bízom abban, hogy a kutya is partner lesz ebben. 
Szeretnék írni, kikapcsolódni, sétálgatni a belvárosban, mert az az ősök házától negyed óra kb., és a lehető legkevesebbet tipródni a gondokon.
A héten voltam a pszichiáteremnél, aki úgy fogadott, hogy "kedves Vivien, ma fogunk utoljára beszélgetni ".
WTF???
Lestem, mint hal a szatyorban. Erre a doki elmondta, hogy az utóbbi időben nem érezte jól magát. Elment kivizsgálásra és ott azt mondták, többet kellene pihenni, és mivel nyugdíjas, úgy döntött, visszavonul. Egy időre legalábbis. Úgyis van egy kis unokája és jön a másik baba is, lesz mit csinálnia. Írt nekem egy 12 hónapos javaslatot, szóval a gyógyszer oké (úgyse szedtem az antidepit), de azért hiányozni fognak ezek a beszélgetős alkalmak, az életemhez tartoztak. Minden jót kívánunk egymásnak a dokival és ő még hozzátette, hogy csak így tovább Vivien, jól csinálja!
Mármint az életet.
Ez jól esett. Persze én nem érzem így teljesen. A lakhatás, az anyagi rész kész kudarc. Itthon várt is a levélke, hogy milyen sok a közös költség tartozásom. És hogy fizessem be az egészet 15 napon belül. Ezen jót nevettem és megettem idegből egy nagyobb méretű péksütit. 
A bank is vegzál természetesen. Meg ugye itt ez a nőgyógyászati kálvária. De nem kéne megtörni. És nem is áll szándékomban. Csinálom hát tovább, megyek, ahogy eddig is. Hiszen mi mást tehetnék?


2 megjegyzés: