2023. augusztus 20., vasárnap

Pasim reggel puszival ébresztett!

Mi a fene folyik itt? Azért örültem persze *-* 

A pénteki találkozó meglepően jó volt, ahhoz képest hogy egész héten azon törtem a fejem, hogyan kellene lemondani. De nem volt pofám ekkora gyopárnak lenni, így a megadott helyen és időben ott dekkoltam. Kicsit tanácstalan voltam, mert ugye sosem találkoztam ezzel a nővel eddig, sőt a nevét sem tudtam. És ebben a kávézóban sem jártam még előtte. De végül némi béna álldogálás után megtaláltam és leültünk beszélni. Hamar az értésére adtam, hogy nem tudok semmilyen biztositast kötni a pocsék anyagi helyzetem miatt. Megértette és nem akart erőszakosan rávenni hogy de, akkor is kössünk. Elregélte azért ami miatt jött és meghallgattam. Közben meg akartam hívni egy kávéra vagy üdítőre, de nem fogadta el, ahhoz viszont ragaszkodott, hogy ő meghivjon valamire, így egy mentes vizet elfogadtam, bár ő kapacitált a (marha drága) kávéspecialitásokra, de kihagytam. Abban egyeztünk meg, hogy ha a jövőben esetleg úgy alakul a dolog keresni fogom és újra össze futunk. Rendes nő volt amúgy, szóval ha lenne zsém biztosítást kötni, hozzá fordulnék. 

A pasim tegnap dolgozott, én meg pörköltet készítettem, közben hugi is hívott és egy órát beszéltünk, mert az ő pasija is munkában volt. Nosztalgiáztunk és valahogy szóba kerültek a grunge zenék, majd a sulis lövöldözések és a Pearl jam Jeremy klipje és mondtam hugomnak, hogy Jeremy nem az osztálytársait ölte meg a klipben, hanem magát. Ezen tesóm kiakadt, pedig tuti hogy anno mikor én is láttam az eredeti klipet neki is átküldtem, de ő nem emlékezett rá. Így elküldtem neki megint és dobott is egy hátast, hogy úristen de durva...hm, igen az, főleg azért mert igaz történeten alapul (R.I.P. Jeremy).

Este meg az István a király eredeti 1983-as változatát néztük pasimmal. Zseniális és felülmúlhatatlan alkotás. Azok a zenék, a szereplők, a feeling. Imádom.

Ja, azt nem is írtam hogy két napig valami buli volt itt mert egyik nap hajnali 3-ig, tegnap meg hajnali 1-ig ment az idegesítő discozene csutka hangerővel. Pasim az első nap nem is sokat aludt emiatt, mert nyitott ablaknál kb. mindent totálisan lehetett hallani. Homokba rajzooolt szerelem szerelem wáh... 

Ma meg augusztus 20.-i programok vannak lesznek, plusz tűzijáték, de nem hiszem, hogy elmegyünk a városközpontba megnézni, mondjuk ha még szombat lenne...

A mufurc arcú nő meg jövő héten lesz utoljára! Tart is valami búcsúpartit tortával, hidegtállal a hozzá közelebb állóknak (Lédi Lavór, Nagymama, Csőrike stb.). Hoztak egy nagy döntést, eladták a vidéki házukat és mindent hátrahagyva az innen 2-3 órára lévő Debrecenbe költöznek. Állítólag már van albérlet is és a pasija már munkát is talált. Nem volt a kedvencem a mufurc arcú nő és én se neki, (soha nem is társalogtunk, csak akkor köszöntünk egymásnak néha mikor ugye itt laktak a telepen), de azért bátor dolog tőlük, hogy így lelépnek innen messze az ismeretlenbe. Mondjuk valami azt súgja, ők teszik helyesen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése