2023. június 5., hétfő

A nő XD

Majdnem minden reggel velem szembe jön három 14-15 éves forma kiscsávó zenét hallgatva meg röhögve. Boldog, gondtalan fiatalság...Egyik nap nagyon rohantak, mert azt hitték, késésben vannak, majd megláttak engem és egyik azt mondta  a másiknak, "nyugi, nem fogunk elkésni, még a is most jön csak...."
WTF! De még nő XD XD  XD
Ennél már csak a néni, vagy az asszony lett volna jobb.

Reggel meg belefutottam egy olyan cikkbe, hogy "egér méretű óriasdarazsak terjednek Európában..." Wait? Egér méretű? Öööhh...ez esetben kiköltözöm az Északi sarkra :(

Amúgy meg az egész múlt hét unalmas volt. Nem sok említésre méltó történt. Összefutottam rocker R.-el és tetszett neki a hajam, azt mondta ez padlizsán szín. Pasim meg egyszerűen csak lelilázta és persze hogy nem tetszett neki. De most ezt fogja bámulni mert nekem is tetszik.

A nyár feelingem is tartja magát. Remélem így is marad. Már csak az írásra kéne ráfeküdni, egy rész van a YB/MGK történetemből, azt mindenképpen be kellene fejeznem nyáron.

Hétvégén megnéztem a Pszichoszingli c. filmet Charlize Theronnal (bocsi ha nem így írja a nevét), és nem volt rossz, bár a főszereplő Mavis Gary nekem elég unszimpi volt, hogy el akarta szedni a volt pasiját a feleségétől, úgy hogy a fickó egy pár hós baba apukája is volt. Eszembe juttatta azt a görény nőt, akivel pasim félrekavart, az is ilyen pofátlan, gátlástalan köcsögkalap volt. Na, de a film végére azért megsajnáltam a főszereplőt. Egy egész kicsit.

Ja, ha már pasim...vasárnap sikeresen összevesztünk, vagy ő sértődött be rám. Egész hétvégén bunkó volt, mellé még a beígérte, hogy segít lefújni Szavóval a penésze plafont, ahová én a 160 centimmel létrával sem érek fel és tériszonyos is vagyok btw. Persze nem segített és még tuskóskodott is. Tegnap megint ledagadtozott, ami már annyira nem is esett rosszul, hozzászoktam, viszont közöltem vele, hogy ha magával van baja, kevésnek érzi magát, ne engem sértegessen, hanem menjen el szakemberhez. Unom, hogy el akarja venni a maradék csekély önbecsülésemet is.
Kérdeztem, hogy utoljára mikor ölelt meg, puszilt meg hátsó szándék (+18 akciótervek) nélkül, vagy mikor kérdezte, hogy vagyok, milyen napom volt? Ezek helyett inkább folyamat szemétkedik :S
Látszott hogy megdöbbentettem, de már elegem van a faszságaiból. Ha nem tetszik neki a látvány, nézegesse a telefonja előzményeiben található szétbotoxolt, felfújt mellű, műanyagbiccseket (azt hiszi nem láttam még hogy ezekre csorgatja a nyálát?!), ne engem cseszegessen.
Azóta a drága nem igazán tárgyal velem...Én nem akarok ilyen lenni vele, de kikényszeríti belőlem. És ugye, ugye de tré érzés, ha szemétkednek az emberrel...

H. is hívott telefonon. Most jut hozzá valami nagyobb összeghez és a rokona által ráhagyott házat ilyen vendégháznak akarja megcsinálni. Talán jövő nyáron már funkcionálhatna a dolog. Hát jó neki. Ha nekem lenne ilyen aduász a kezemben, tuti élnék a lehetőséggel. Remélem ő is fog.

Imádom ezt a dalt <3

4 megjegyzés:

  1. Muszáj megkérdezném: miért vagy még együtt ezzel a pasival? (Mostanában kezdtek el olvasni, még nem olvastam vissza, hogy értem a kapcsolatot)
    Ne haragudj, csak tényleg kíváncsi vagyok🫢🙂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kommentet. Hogy miért vagyok vele még együtt? Ha azt írnám szerelemből, szerintem már senki sem hinné el, mert sokat panaszkodom róla. Nehéz eset, de amúgy van jó oldala is, meg kedves is, meg sok szép emlékünk van együtt. Csak vannak nehezebb időszakok is.

      Törlés
  2. Jól tetted, hogy kiálltál magadért!! ❤

    VálaszTörlés