2023. június 9., péntek

Fáj a fejem, de kit izgat, hétvége van!

Valaki a Rammstein balhéról? ×-× 
Nem tudom amúgy mit is gondoljak. Nem annyira ismerem a dalaikat sem, párat már hallottam, de kb. ennyi. Szóval nem tudom hogy ez most a szokásos gruppie jelenség, csak félresiklott valahol, és a szóban forgó lány kelti a feszkót, vagy tényleg történtek durva dolgok. Mondjuk állítólag több nő is jelentkezett zaklatás vádjával. 
Meg van valami ++++++18 tömény pornó klipje is a bandának, amiben az énekes emberke nem túl kedvesen szexel a nőkkel, de nem volt lelkierőm rákeresni és megnézni. 
Az viszont meglep, mennyi 35-40-50+-os rajongója van az együttesnek. Valahogy mindig azt hittem a sokkal fiatalabbak buknak a Rammsteinre. Gőzöm sincs miért.
Amúgy előre is jó hétvégét mindenkinek. Én már örvendek, hogy végre holnap nem csörög ötkor az ébresztő. 
Agyaltam a pasimon is, lehet annyi rosszat össze írtam róla, hogy egy szörnyetegnek tűnik. Pedig nem az. Tényleg. Bár tény, hogy lehetne sokszor kedvesebb is. 
A héten nem csesztettem, mert beteg lett, láz, nátha, köhögés. Csütörtökön már nem is ment dolgozni, itthon maradt. Most már valamivel jobban van, adtam neki teát, Coldrexet, Acc-t, ami helyre rázta nagyjából.
Kedden reggel szétáztam, mert persze ernyő nem volt nálam. Meg amúgy is tök csöves az esernyőm, lyukas, meg beázik, ezért sem hordom magammal többek között. 
A keddi rommá ázás viszont annyira felbaszott, hogy még aznap vettem magamnak egy új ernyőt. Automatát háromezerért (menőzős ikonok), mert csak ilyen volt. 
Most van egy szép ernyőm yey.
De az eső már befejezhetné, oké hogy kell a növényeknek, de ez már nem vicces.
Szerdán a dilidokimnál voltam, klasszul elcsevegtünk, mint mindig. Bírom a dokimat, jó fej. Épp ezért érzek bűntudatot, mert nem szedem a gyógyszert, amit felír. Nem akarok neki hazudni. Lehet, kiváltok pár doboz gyógyszert, csak hogy azt higgye szedem, persze ez is hazugság, de kegyes.
Pillanatnyilag nem érzem úgy, hogy nekem antidepresszáns kell. Igyekszem nem elmerülni a letargiaban. Hol több, hol kevesebb sikerrel. 
J. telefonált tegnap és lefixáltuk Zselyke ovis ballagási nyárköszöntő garden partiját. Eredetileg holnap lett volna, de a fos idő miatt jövőhéten szombaton lesz megtartva, ennek örülök is, mert most piros betűs ünnepeim vannak, úgy meg nem olyan klassz. 
J.-ék nem aprózzák ám el, 35 vendéget hívtak meg, jó párat nem is ismerek (sok ovis anyuka, apuka, gyerek), de jó bulinak ígérkezik, várom már. J. bezengte, hogy rántott sajt és gyümölcsös sör tuti lesz és ez már menő nekem. Remélem pasim se válik über részeggé. Bár ez az opció sajna sanszos...
Az ősök is elvannak, bár az alap marakodások azért játszanak náluk. Meg mártír Tini hiéna is bezavarog olykor. Most épp azon sajnáltatja magát, hogy Mr. Hajdúnánás megint beleültette a hintába, mert ígérte, hogy pünkösdkor erre jár, de aztán kámforrá vált és nem vette fel a telefont. Pfff...micsoda meglepi. A Tinimuter meg ott kesereg apámnak és anyámnak, hogy milyen értelmetlen az élete stb. 
Pedig ott a lánya, érte érdemes lenne összekaparnia magát, de helyette ő a vég nélküli kisállatfelhamozást (több kutya, macska, rágcsáló) valamint az önsajnálat fényében fürdőzést választja. 
Az ősök meg szépen bekajálják ezt a sok maszlagot.
Ha már kaja...én meg az apámtól kapott fánkot kajálom épp. 
Igen, tudom szánalom :/
Helló zsirpárnák! A nyári test úgyse jön össze sose...engedjük is el.


4 megjegyzés:

  1. Hú, a Rammsetin-es dologról én is gondolkodtam a napokban. Mert a FB kommentek alapján (igen, tudom, minek olvasok ilyet) jöttek a "minek ment oda"; "aki kurvának áll" stb. jellegű kommentek, meg a "miért most jutott eszébe". Meg persze az utalások arra, hogy a (rock)sztárok mindig is ilyenek voltak. Én meg azt gondolom, hogy nyilván mindig lesz kereslet-kínálat. bár nem értem, miért menő elmondania magáról egy nőnek, hogy megrakta XY híresség, de tény, hogy sok lánynak ez bejön. A másik viszont, hogy akkor minek kell őket bedrogozni. A harmadik, hogy azért ne tegyünk már úgy, mintha ez teljesen normális lenne. (Drog nélkül se az). A negyedik, hogy az énekes közismerten szexfüggő - így pláne ne tekintsünk az egészre normálisként.

    Az idős rajongók oka szerintem egyszerűen az, hogy ez egy baromi régi banda: nosztalgia.

    Pasidról valószínű itt ventilálsz ki, de külsősként olvasva tényleg elég soknak tűnik a rossz. Remélem, ellensúlyozza ám kedvességgel, törődéssel.

    Látatlanban mondom, hogy tökéletes nyári tested van. Nyár van. Van tested. Kész.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a kommentet, a nyári testes vélemény nagyon nagyon jól esett!
      Azóta már én is olvastam még ezt-azt Rammstein fronton és megnéztem azt a+18-as klipet is, hát kiégett a retinám. Az énekes állítólag annyira szex függő, hogy koncert közben is 2-3x kiszalad szexelni, ami durva. De az is az, már ha igaz, hogy neki 60 évesen bedrogozott csajok kellenek, mikor gondolom a rock sztár mivoltában eredően, így is úgy is kapna nőt.
      Pasimmal kapcsolatban majd írok jobbakat is, mert azért rendes is tud lenni.

      Törlés
  2. Amúgy a pasid biztos tud cukimuki is lenni. Az a lényeg, hogy neked oké legyen! Kareszról általában tök jókat írok, aztán az első két évben öltük egymást.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a kommentet. Persze, tud rendes is lenni, akkor nagyon jó vele, máskor meg undok és azt sem tudom miért. Az első években nálunk is sokkal több vita volt.

      Törlés