2023. június 18., vasárnap

A kör alakú asztalhoz nem hívnak oda akárkit, engem sem, de nem is kell, avagy kinyilatkoztatás a garden partiról

Whoahhh,..tegnap 604 megtekintés, ma meg már 225 és még csak reggel van. Valakit nagyon imádok :* Régen írtam ez tény, egész héten akartam, de túl enervált voltam hozzá valahogy.
A közérzetem sem volt a legjobb, ennél jobban csak pasim robbant le, még csütörtökön is hőemelkedése volt nem  beszélve a göthős köhögésről. El is kezdte mondogatni, hogy ha nem javul nem fog részt venni J-.ék nagyszabású kerti mulatságán. Javasoltam, hogy forduljon orvoshoz és addigra megfelelő gyógyszerek mellett akár helyre is jöhet, de leordította a hajamat, hogy ne szóljak bele, majd ő eldönti :S Így nem hoztam fel neki többet a témát.
Ja, szerdán a buszmegben összefutottam A.-val, szinte beleugrott  a nyakamba. Jól meg is lepődtem, de nagyon örültem neki. Azt mondta, jó a hajam színe (hahahah), amit kétkedve fogadtam tőle, aki mindig olyan csinos és hol vagyok én hozzá képest. A buszon együtt jöttünk egy darabon, mesélt ezt-azt. Pl. hogy most fejezte be a háza felújítását, mutatott képeket hát srácok, mint egy katalógusban kb. olyan szép lett minden (hozzáteszem, eddig is szép volt a háza), bár nekem túl steril ez a minimál szürke-fehér, de tény, hogy gyönyörű. Az exével (tudjátok egykori publikus pasija) csinálták közösen, aki akkor épp fasírtban volt a nőjével és úgy látszott, A ,meg ő, talán ismét egymásra találnak, volt már már pár ilyen eset, de a végén a srác csak kihátrált a dologból és inkább visszakúszott az aktuális csajához. De amúgy A. sem depizik, 3 hete randizgat egy 10 évvel idősebb fickóval, aki tesitanár egy általános suliban. Nevettünk is, hogy mennyire utáltuk mindketten a testnevelést, A.-t is szinte kötéllel kellett bevonszolni az órákra, én meg be se jártam (meg is akartam buktatni). Most meg tesitanár van a láthatáron. Jó, persze gondolom, nem a sportról folyik az eszmecsere köztük. Mondta azt is, hogy Á. megsértődött rá, mert A. nem ért rá felhívni, de hát Á. már rám is be van sértődve, múltkor is olyan kurta-furcsa stílusban nyökögött ki a messengeren pár sort aztán kilépett. Ja azt is elárulta, hogy Á. szerinte megint át van verve, mert a hűtlen fickóját többször látta egy új hölgyeménnyel flangálni az utcán, szóval megint van egy harmadik vagy negyedik, ötödik stb., a képben. Mint mindig. A. igérte, hogy nyáron összefutunk, hát amúgy jó lenne, de soha nem jön össze, pedig H. mellett ő az egyik legrégebbi barátnőm (középsuli óta) és ugyan nem mindig voltunk nagyon szoros viszonyban (ugye volt némi idő mikor azzal a felszínes libuskával volt összeragadva és akkor hanyagolt eléggé és fura volt), de mostanában azért legalább írogatunk egymásnak és örülünk, ha véletlenül belefutunk egymásba.
Ha már barátnők, térjünk is vissza J.-ék kerti partijára. Pasim péntekre jobban lett és azt mondta, szerinte el tud jönni. Én nem tudom, mi történt éjszaka vele, mert mikor felkeltünk, már nem volt ilyen lelkes, nagyokat sóhajtozott és üveges tekintettel bámult maga elé. Kivasaltam egy klassz inget neki, majd átvedlettem és meg is dicsérte a ruhámat, meg hogy csinos vagyok (ohh), aztán a képembe vágta, hogy ő bizony nem jön, mert még fáj a torka és nem akar senkit se megfertőzni. Hát nem voltam feldobva a hírtől, örültem volna, ha velem tart, de nem volt időm vele egyezkedni, mert mennem kellett, szóval itthon hagytam, mást nem tehettem.
J.-éknél már voltak szép számmal, mire odaértem. Szerintem kicsit meg is haragudtak, hogy nem hoztam pasimat, mert nagyon számítottak rá, látszott rajtuk, hogy nem annyira tetszik nekik a felállás. Én sem szívesen toltam szólóban, mivel mindenkinek ott volt a párja, csak az enyém nem. J.Zselyke egy csomó ovis társának meghívta a szüleit, így a társaság nagy részét egyáltalán nem ismertem. Ők viszont ismerték egymást, mivel ugye egy faluban élnek, így kialakult 2 klikk. Az egymást ismerő és egyforma korú gyerekeket nevelő apuka-anyuka párosok, akik egy helyre csoportosultak és voltak a nem a faluban élő meghívottak, na ide tartoztam én is. Ja volt egy harmadik réteg is, akik ismertek nagyjából mindenkit, de az első csapattal lógtak, pl. N., akivel régen tök jókat dumáltunk (nekik is van már egy 3-4 éves forma aranyos kislányuk), de most a köszönésen kívül nem volt köztünk interakció, meg volt egy srác, aki anno vicces és jópofa volt és pasimmal sokat csevegtek, na most ő is olyan hűvös volt és csak köszönt és inkább vedelt a falusi apa-anya gyülekezettel, akik egy kis kör alakú asztalnál voltak, ami a bázis lehetett, vagy nem tudom, hogy nevezzem, és ahol zene ment és mindenféle ütősebb pia volt, de nem mentem oda, egyrészt nem akartam inni mást a gyümölcsös sörön kívül, másrészt ugye nem ismertem az ott állókat, harmadrészt, nem mondta senki, hogy menjek és hívás nélkül nem pofátlankodok oda. Így is betalált egy már délelőtt 10-kor részeg hapsi, hogy ismeri a pasimat és hogy látja, hogy tönkretesz engem a pasim (wtf?) és hogy ő mindent IS tud és én elég csinos vagyok, hogy ne így bánjanak velem...Gyorsan ott hagytam, mielőtt kezd ultra kínos lenni a szitu. Később még párszor fel akart kérni táncolni is, de elhajtottam, így egymagában, vagy olykor néhány vállalkozó szellemű nőcivel ropta :S
Igyekeztem nem egyedül lézengeni, így becsatlakoztam pár olyan emberkéhez, akiket már régebbről valamelyest ismertem, egyik srác (nevezzük Tetkós srácnak, mert nagyon ki volt varrva és menő szörfös inget viselt, amit az USA-ban vett mikor ott járt), kérdezte, hogy miért vagyok szomorú (de nem voltam az) és megállapította, hogy a múltkori találkozás óta fogytam. Neki a barátnője is cuki volt és laza, Zselyke rollerével rollerezett (és búcsúzáskor megölelt). Ja a másik nőci akivel beszélgettem, ő Manchester környékén él és most itthon van úgy 3 hétig. Ő mondta, hogy lehetne több önbizalmam (hahh, mire???).
Meg ott ült még egy szimpi páros, őket nem ismertem, de nagyon kedvesek voltak (a pár férfi tagja be is jelölt fb-n).
Szóval nagyjából velük voltam végig. J. kedves volt, de annyi vendéget hívott, hogy nem igazán volt ideje leülni dumálgatni.
A kaják isteniek voltak, húslevest ettem és rántott sajtot, franciasalátával és steak burgonyával. Meg mindenféle sütit, ja és egy szelet isteni citromos túrótortát (ezenkívül volt még gesztenyés és csokitorta is, de nem fért már belém ennyi kaja).
Ja, J. húgával is váltottam pár szót, de ő is a baráti körével volt (egyik srác tök olyan volt, mint Yungblud eskü), szóval jött-ment.
Zselyke, a nap főszereplője végülis mert ugye ez az ő ovis ballagási bulija volt, egész nap túlpörgött és mindenen kiakadt, de persze cuki volt, ahogy általában.
Megtaláltam J.-ék macskáját is, úgyhogy vele is elszórakozgattam, imádnivaló.
Olyan fél 11 fele indultunk el, Tetkós srác hozott haza, épp befértem hozzájuk a kocsiba. Az úton ment a retro zene ezerrel. Többek között ez is.
A kocsiból kiszállva láttam, hogy még égnek a villanyok a lakásban és örültem, mert J. csomagolt pasimnak rántott húst meg pogácsát és amúgy is meg akartam mondani neki, hogy hiányzott és jobb lett volna, hogy ha ott van. De végül nem mondtam egy büdös szót sem, mert mikor beléptem láttam, hogy erőteljesen duzzog és lecseszett, hogy nemrég hívott és nem vettem fel (boccccs, nem hallottam és nem nézegettem fél percenként a telómat) és biztos mindenféle pasikkal bulizgattam stb., nem nagyon értettem a kirohanását, hát előtte volt a lehetőség hogy eljöjjön, ő maradt távol.
Oké, mindegy. Ez is elmúlt, lehet tovább vonulni.
Nem ez volt életem legcoolabb bulija, a disco zene, a kissé hűvös és a másik felé nyitni nem akaró társaság, meg a kör alakú VIP-es asztalka miatt, de a kaják nagyon jók voltak.
Most pedig megajándékozom magam pár szabadnappal, szerdáig egészen pontosan. Ezt a pár napot takarítással írással akarnám eltölteni.

2 megjegyzés:

  1. Milyen kedves volt ez a pasi, és honnan tud mindent is? Amúgy meg ha nem lennél elég csinos, akkor megérdemelnéd az általa vélt bánásmódot?
    Fura, hogy egy ovis ballagáson "VIP asztal", meg részeg emberek vannak. De azért jó, hogy találtál így is társaságot. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát pár kör tömény után már tudósnak és látónak hitte magát a fickó.
      Csak ő volt részeg, a legtöbb vendég nem is ivott komolyabb alkoholt, max rosé, vagy gyümis sörök. A VIP asztal nekem se jött be, meg pár vendég se volt szimpi, de egy bulinak elment.

      Törlés