2023. február 5., vasárnap

Fölösleges tanulságok

A hét nagyjából átlagosan ment le. 
Egyik nő megállított a hely-en és érdeklődött, hogy tartom e még a kapcsolatot R.-el. Mondtam neki, hogy nem. Mire ő előadta, hogy találkozott vele nemrég és kibekült T.-vel. Meg hogy miket mondott rólam. Meg N.-ről is mesélte, hogy mikor még ő is a hely-en volt, mindenkit kibeszélt a háta mögött. R.-en nem lepődtem meg. 
N. viszont okozott egy kis csalódást. Ki hitte volna hogy a kedves, depis, önbizalomhiányos lány álarca alatt mi a sivár valóság. Mondjuk mindegy is, régen láttam N.-t, talán tavaly ősszel és amióta azzal a seggig erő hajú barinőjével van összenőve, megváltozott és köszönni sem akart mindig. Szóval nem is mérvadó, miket pletykált rólam. Ez a nő is, aki megállított a hely-en és ezzel jött itt nekem, hogy ki mit beszélt, nem tudom, mit várt. Ezt mondták? Egészségükre! 
Kedden az utcán a hely-re menet, egy fickó ballagott előttem, cipelt egy csomó dobozt, mire egyszercsak a doboz kiszakadt és a cuccok százfelé szóródtak. Segítettem neki összepakolni, erre adni akart egy doboz Raffaellot (amit nem fogadtam el) és nem hitte el, hogy csak úgy segítek neki, hogy ne egyedül rakodjon már. 
Szerdán Rocker R. felhívott, hogy fussunk már másnap reggel össze. Örültem neki, tavaly december óta nem találkoztunk, szóval jó volt beszélgetni kicsit. Megint új pasija van :O de amúgy vele is minden a régi unja a suliját és nincs kedve bejárni. 
Annyira elbeszéltük az időt, hogy késésben voltam és szedni kellett a lábaimat, hogy beérjek. Közben megállított a kutyasétáltatós bácsi is kicsit :D
Pénteken már nem találkoztunk Rocker R.-el mert siettem, ugyanis iszonyat hideg volt, remélem nem várt rám. Akartam neki írni, de szét volt fagyva a kezem. 
Délután még bementem az ősökhöz kiskutya vizitre (jaj, nagyon cukik!). Anyám megtömött szendviccsel és Monte szelettel. Apám meg be szólt valami bántót, persze Tini kibaszott hiénakutya Mami jelenlétében, aki bizonyára élvezte a szitut. Apám olykor bámulatosan tudja az embert megbántani és észre sem veszi. Másnap meg mintha semmi sem történt volna, hoz sütit, amit ő csinált (és amit én konyak szeletnek kereszteltem, mert azzal volt gazdagon meglocsolva). 
Pénteken épp hazaestem a Rocky V. kezdetére. Nem tudom, miért húzzák le sokan ezt a részt, nekem tetszik. Pasim is jött a közepére és együtt néztük végig. Tudom, hogy kitalált karakter, de több ilyen Rocky féle emberke kellene a mai világba.
A szombat unalomban telt el, mint mindig. De legalább lehet tovább aludni és mindenfélét nassolni all day. 
Este ID dokukkal múlattam az időt pl. a Jason Sweeney ügy, vagy Gabby Petito története, aztán 10 után mentem aludni. Álmomban az albérletünkben voltam ismét, de már nem tudom pontosan miért. 
Ma korábban keltem, mert időben ebédet kellett prezentálni, ugyanis pasim a haverjaival a 12:45-ös vonattal utazott a fővárosba focimeccsre. Van amúgy előnye is a korábbi kelésnek, hamarabb végzek mindennel és jut(na) időm a kedvelt dolgaimra, de ma valahogy elkerül az ihlet, így nem erőltetem, csak bámulom a tv-t. És mellé eszegetek ezt-azt. Hiába na, a mignon az egyik gyengém...és pasim pont hozott ma párat. 
A ruhák kivasalva, a hajam frissen mosva (persze pont akkor akart jönni a szomszéd, mikor fürdeni kezdtem...), a kedvem mérsékelten kitörő (holnap már ismét hétfő), de az estém szabad, mert pasim késő éjszaka várható. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése