2022. július 20., szerda

Francba is, nem tudok aludni

Pedig ma lehetne, mert itthon vagyok, erre reggel 6 előtt már felébredtem, hogy pasim ment dolgozni. Egy darabig forgolódtam, majd fura hangokat hallottam és árnyakat a függönynél és előjött a ptsd-m,meg a mellkasi szorításom és a gyomorfájásom (amúgy is durva rémálmaim vannak mostanság) így inkább felkeltem. Most már túl vagyok a kapucsínómon és itt ülök laptoppal a kezemben. Csüggedten nézem, hogy mennyi házimunka vár(na) rám, pluszba főzés is...A fejem fáj és tök enerváltnak érzem magam.
Hétvégén unalmamban trash videokat néztem (nem tudom, ez e a pontos megfogalmazása), elég gáz, hogy ilyenekre pazarlom az időmet, tudom. De tudni kell lesüllyedni ugye. Másfél óráig Maunika show színvonalú részeg ordítozást és verekedést bámultam („Jutka fejezd be” legalább százszor elhangzott), jaj szegény agysejtjeim. De én akartam :D (az is meglepő, hogy emberek ebből még pénzt is tudnak előteremteni)
És akkor a hallucinogén tea partiról még nem is reflektáltam. Neten olvastam, hogy egy csomó sztár már kipróbálta és nyilatkoztak, hogy mennyire durva és hogy első körben összehányják és fossák magukat, meg közben kígyókat és más faszságokat haluznak. Fuh, hát a fosás-hányás mutatványt az olcsó kannásbortól is megcsinálják sokan. Emlékszem, volt Sz.-nek egy gyönyörű goth barátnője, kifogástalan megjelenés, tényleg nagyon szép volt. Mindig együtt lógtak, és a csaj egyszer megivott a rock kocsmában egy nagy csomó pancsolt bort, amitől a gyomra kicsit belázadt, magyarán összecifrázta a mellékhelyiséget, de az előteret is, majd miután ezért kidobták a rock kocsmából és Sz. taxival elfuvarozta a tajt részeg leányzót hozzájuk, még az ő ágyába is rakott meglepetés csomagot :/
Komolyra fordítva, akarna a franc ijesztő dolgokról hallucinálni, mikor tinikoromban szednem kellett az antidepit, akkor én is láttam álom és ébrenlét határán óriáspókokat a függönyön és sikítoztam ettől. Azért is hagytam abba a gyógyszert, mert nekem ez nem kellett, túl ijesztő volt. Érdekes, hogy ezekért az élményekért, más még gondolom fizet is meg elutazik ilyen sámánokhoz.
Ja, nem voltunk kirándulni sem (jellemző), mert pasim ment valami munkát felmérni, de legalább rávettem, hogy sétáljunk már kicsit, igaz ő ezt 20 perc alatt le akarta tudni és inkább a haverokkal óhajtott lógni, de végül majdnem egy órát sétáltunk és ettünk jégkrémet. A torkom azóta is fáj kicsit, de mindegy. A séta jó lett volna (olyan szép házakat láttunk), ha pasim nem olyan kiállhatatlan, de hát az volt. És tegnap este is. Imádom, mikor jól megvacsorázik és este 10-kor eszébe jut, hogy azért még enne. És akkor nekem jó képet vágva szendvicskéket kell gyártanom, de most nem volt itthon felvágott, se aznapi friss zsömi, így jobb híján péksütit majszolt, miközben végig morgott, hogy mi az, hogy nincs itthon szalámi, meg zsömle stb., holott előtte úgy két órával vágott be egy nagy tányér bolognai-t. Franc se tud rajta eligazodni, bezzeg, mikor van itthon friss pékáru, akkor az ott szárad meg, vagy ha többféle kaját készítek, az ott marad, mert őkelme épp nem éhes.
Pedig amilyen időket bezengtek, jobb lenne, ha hozzákezdenénk a spóroláshoz. Nekem ezzel eddig sem volt bajom, neki viszont nem megy, félelmetes, ahogy nem tud bánni a pénzzel. Így meg én hiába húznám meg nadrágszíjat, ha ő erre nem vevő. Ja, ma is megy valami haverhoz bográcsozós meccsnézésre este :S
Szexmániás exem kedden délelőtt feltűnt és meglepő hírt hozott, úgy tűnik, a specialista akihez fordultak segített és végre babát vár a csaja!!!És hogy már a 12. héten is túl van, csak eddig babonából nem írta meg. A pici valamikor január elején születik, remélem exem nem hajkurászik már más nőket, csak a családra összpontosít és januárig valahogy felnő a feladathoz. Amúgy örültem a hírnek, már vagy 3 éve várják a gólyát.
Anyám szerint azért írta meg, mert még nem vagyok neki közömbös, de szerintem csak azt akarta, hogy osztozzam az örömében. Ha épp nem a hülyeségeivel fárasztott, én mindig mondtam, hogy drukkolok nekik, gyerek ügyben és jelentkezzen, ha jön az utód.
Más rajta kívül nem írt, vagy hívott., vagyis de, reggel a banknak eszébe jutottam, mert megint nem tudtam még összevakarni a havi törlesztőt Olyan jól esett :( Ja és A. két hónap után kb. írt egy iszonyat rövidke emailt, de olyan semmiről se szólósat, mintha csak le akarta volna tudni. A héten és jövő héten szerdáig szabin van, de hiába írtam neki, hogy találkozhatnánk rá, sem bagózott. Aztán fb-n láttam, hogy kirakott valami idézetet a barátságról és négy embert megjelölt, hát egyik sem én voltam, erről akkor ennyit :S
Biztos írtam már, de szerintem az ember legjobb barátja az saját maga. Ezt valahol olvastam, de kezdem egyre inkább magaménak érezni eme hitvallást.
Ma még tuti akarok írni a sztorimba is, már háromnegyedig készen van az új rész. De előtte porszívóznom és felmosnom kell, meg jó lenne haladni már a ruha hajtogatással és pakolással is.
Hétvégén meg tesóm diplomaosztó partikája, az ősök is jönnek, így legalább kocsival megyünk. Kicsit várom, végre elhúzhatok a városból kicsit és történik valami más is a négy fal szorításán és a napi mókuskeréken kívül. Tesóm szerintem sok embert elhívott (remélem a múltkori pinky gebe csajt nem-barátságos ikonok). Pasimnak jó előre szóltam, hogy ne tervezzen semmit se szombatra, de még így is húzza a száját, hogy ő nem akar jönni. De hát berúgni bárhol be tud, tehát nem értem felzúdulását.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése