2022. március 17., csütörtök

Üres zseb, tele szív

Pasim programjainak nagy része végülis ment a levesbe, a délelőtti találkozót a haverja lemondta, a bográcsozást meg ő hagyta ki, mert átrakták estére és akkor már hideg van egy kerti partihoz és pasim hetek óta náthás. A másnapi búcsúbuli meg volt tartva, de hajnali fél egykor már hazajött (illetve dűlöngélt, szóval az állapotelemzést hagyom is). Hétfőn és kedden sétáltunk kicsit, tök jó idő volt, ja meg főztem szokás szerint. Eléggé egyhangú volt, de legalább lehetett pihenni, igaz az alvást nem vittem túlzásba és legkésőbb negyed 8-kor mindig ébren voltam. Apámékhoz nem mentem el, viszont ott most az van, hogy fater besértődött a Tinimamira, mert a csaj átvágta, megígérte, hogy segít neki valamiben, közben meg elment inni valami barátnőjével, két napig elő sem került. Gáz nagyon. Inkább a gyerekével lenne, de az az opció nála felejtős. Bárcsak apám belátná, hogy egy csomó pénzt s energiát fektetett a nő támogatásába, feleslegesen. De attól félek, hogy ez a haragszomrád is csak időleges.
A para is jelen volt a négy napban. Valami belső indíttatásból facebookon rákerestem arra a retkedékre, akivel pasim a hátam mögött kavart. Néha megnézem, hogy mi van vele, csak hogy lenyugodjak, hogy a fickójával éldegél a szép nagy házukban. Nem valami nagy posztolgatós, a legutolsó fotóit még valamikor augusztusban tette közzé, hogy a Balcsinál nyaral a pasival, azóta semmi. Ámde most felkavaró tényekkel szembesültem, a luvnya a családi állapotát egyedülállóra írta át, sőt a hapsival közös képe helyett is egy saját magát ábrázoló fotót rakott fel. Whattttt???? Hogy mi a franc van? Nem kellett a csajszinak a jólét, a hatalmas palota, a nyaralások? Mondjuk, a pasija is lapátra tehette, kitudja mi van a háttérben, nem is érdekel, de belém jött a félsz. Jó, már ezer éve történt az incidens, de akkor is emlékszem rá, milyen sokáig tartott lekoptatni ezt a nőt és mekkora pusztítást végzett ez az egész az önbizalmamban. Pasim is hibás volt persze, ezzel pedig lerombolta a bizalmat, amit én első perctől kezdve felé közvetítettem. Azóta valahogy nem is bírok megbízni benne, főként úgy, hogy sokszor viselkedik gyanúsan. Visszatérve erre a ribire, remélem van már valami másik kiszemeltje és azért dobbantott a kapcsolatából. Nem is tudom, mihez kezdenék, ha megint ráállna pasimra. Gondolom, ennyi év után már nincs ilyen szándéka, mert nagyon nem lenne erőm újra ezzel foglalkozni.
A hét eseménydúsabb része tehát szerdával indult, amivel egészen meg tudnék barátkozni tartósan. Igaz, tegnap esett az eső, a buszt is lekéstem, a másikra egy csomót kellett várni, így full megáztam. Ott álltam az esőben és ahogy a reklám is mondja, nem lesz ez egy vidám nap, gondoltam. És tényleg nem volt az, mert este rájöttem, hogy alig van pénzünk :S Illetve a héten kitartottunk volna, de kaptam egy levélkét, hogy el vagyok maradva a közös költséggel és hanem fizetek baj lesz, így hát be kellett áldoznom a maradék pénzt, most meg kb. totál nullán vagyunk. Szép...
Valahogy anyagilag (is) fos ez az év, majdnem annyira, mint mikor albérletben éltünk, de a különbség az, hogy ott szerettem lennni és nem idegelt, hogy kisebb vagyonokat fizetünk, itt viszont tiszta szívből gyűlölök lakni és minden forintot kidobásnak érzek. Na, mindegy ez lerágott csont, szóval nem rinyálok ezen.
De nem elég a ruppótlanság és a nyomottság, még este rám írt szexmániás exem is, hogy mi van már velem, nagyon eltűntem. Visszaírtam, hogy minden oké, tök rövid és tárgyilagos voltam, nem volt hozzá energiám, nem akartam neki taglalni a dolgaimat. Szerencsére most ő sem rohamozott meg a szánalmas szexajánlataival, leírta, hogy járnak a nőjével valami kezelésre, és a dokijuk szerint akár már idén jöhet a kisbaba. Na hát tök jó, örültem vele aztán elköszöntem és aludni mentem.
Reggel meg majdnem elkéstem, mert belefutottam rocker R.-be, már messziről kalimpált nekem :D Van egy új tökjó tetkója és lett septum piercingje is.  Cool *-* Azt mondta, hogy szerinte híztam, de ezt is megbocsátom neki. Btw szerintem nem jött fel rám plusz kiló, csak előnytelen volt a nadrágom.
Na, ennyit rólam mára, jöjjön a kérdezz-felelek folytatása, ezúttal 20 kérdéssel és a rájuk való válasszal.
Eredeti: http://www.titaniablog.hu.

31. Melyik álmod vált valóra?
Érettségi, gépírás bizonyítvány (jeles).

32. Milyen zenei műfajt szeretsz, és miért?
Rock, punk, grunge (néha emo ugyebár). Mert ezeket szeretem.

33. Mi a márkás dolgokról a véleményed? Te is vásárló vagy, vagy beéred az olcsó dolgokkal?
A márkás dolgok jók, de nem mindenki tudja megfizetni őket, többek között én sem. Ha ruhákról van szó, az nem nagy ügy, a turkálókban egy rakás márkás holmit lehet fillérekért vásárolni. A márkás parfümöket meg nagyjából ki lehet váltani olcsóbb utánzatokkal. Amúgy meg sosem voltam az a nagy csak egy bizonyos drága márkát hordok típus.

34. Pesszimista vagy optimista vagy?
Szívesen írnám, hogy optimista, de nem. Pesszimistának tartom magam, bár néha vannak jobb periódusaim.

35. Mi a legnagyobb félelmed? Fejtsd ki!
Hogy megint rossz lesz a nőgyógyászati eredményem és hogy egyedül maradok, mert a szeretteim nem lesznek mellettem.

36. Jelentkeznél valóság showba? Miért?
Dehogy jelentkeznék! Én annál sokkal visszafogottabb vagyok.

37. Említs 5 embert aki fontos számodra, és mond el miért?
Anyu-mert mindig mindenben támogat és ahogy tud, segít.
Pasim-mert szeretem és kész XD
Apa-bár nem vagyunk annyira közeli viszonyban, mint anyukámmal, de nagyon szeretem őt is és néha (sajnos csak néha) tök jókat dumálgatunk.
Tesó-vele is tök klasszul elvagyunk, csak mivel vidéken él, ritkán találkozunk.
H.-hát ő már ezer éve a barátnőm.

38. Tél vagy nyár?
Jó kérdés, mindkettőnek van pozitiv és negatív oldala. Így tehát ősz XD

39. Vallásos vagy?
Nem mondhatnám, meg sem vagyok keresztelve.

40. Egyenes vagy göndör haj?
Régen abszolút szögegyenes hajat akartam, mostanában inkább a brutál göndör fürtökről álmodozom. De nekem ilyen bamba hajam van, a göndör és az egyenes kereszteződése.

41. Van párod? Ha igen, meséld el hogy jöttetek össze. :)
Régebbóta ismertük egymást, párszor iszogattunk, beszélgettünk az akkori törzshelyemen a rock kocsmában, de kb. ennyi volt a kapcsolatunk. Aztán mikor szakított velem az előző pasim a Narkomán, elmentem egy rockfesztre a tesómmal és az ő akkori barátjával, tudjátok, hogy felejtsek meg egyebek és hazafelé a buszon felszállt a mostani párom a haverjaival, kiderült, hogy ő is ezen a fesztiválon volt, csak nem találkoztunk. Leült mellém, dumáltunk és számot cseréltünk, majd pár nap múlva felhívott és találkoztunk. Régi szép emlékek, utána jött a szomorú valóság :S

42. Mi volt életed legromantikusabb pillanata?
Ami olyan volt, mint egy film? Hát az Mr. Népszerűvel volt, mikor egy rockkoncerten újból összejöttünk (de az csak arra az estére szólt számára, később rájöttem), romantikusan nézett rám, megcsókolt, majd csak ültünk a dombon, az égen tüzijáték volt, közben meg a hangfalakból szólt Bon Jovi-Bed of roses c. dala. Oké tudom, ez amúgy full giccses, de akkori fiatal, naiv és szerelemre vágyó énemnek ez nagyon menő volt.

43. Szereted a sportot?
Nem igazán. Tesiből meg akartak buktatni, mert be sem jártam. Ezzel asszem mindent leírtam.

44. Írj 20 nem általános dolgot magadról.
- Gyakran nagyon idétlen vagyok
- Fura a humorom
- Eléggé szarkasztikus vagyok
- Nagyon szeretem a tortákat, kb. gyomorrontásig tudnék belőlük enni. Ez vonatkozik a mogyorókrémre is.
- Csapvizet iszom, mert utálom a szénsavas innivalókat.
- Szerintem a hiénák és a kecskék cuki állatok.
- Elég türelmetlen vagyok.
- Utálom a házimunkát. Az összeset.
- Olyan szívesen megtanulnék szexi táncokat, de félek, hogy röhejesen csinálnám.
- Gyerekkoromban verseket írtam.
- Az egyik fogalmazásomat az osztályfőnök általános suliban felolvasta mindenki előtt.
- Nagyon szeretem a bűnügyi dokumentumfilmeket.
- Rühellem a tömeget és a tömegközlekedést.
- Imádok hagyományos levelet, képeslapot küldeni és kapni.
- Parfümös üvegeket gyűjtök.
- Imádom a hegyeket.
- Szeretem a színes dolgokat, de ruhákban mégis inkább visszafogottabb, sötétebb darabokat hordok.
- Szeretek minden cél nélkül csak úgy sétálni, az sem baj, ha pasim jön velem.
- Szívesen részt vennék egy karaoke esten, de túl szégyellős vagyok ilyesmihez.
- Nem szeretek telefonon beszélni, inkább az írásos mód híve vagyok.

45. Melyik országba jutnál el szívesen?
Usa, Erdély, Németország, Anglia.

46. Sorolj fel 10 jó tulajdonságot. +1et a neved kezdőbetűjével! (ne szokást írj)
- jó hallgatóság
- álmodozó
- kreatív
- együttérző
- pontos
- megértő
- bátorító
- kötelességtudó
- ragaszkodó
- romantikus
+1 a nevem kezdőbetűjével: vágyakozó

47. Sorolj fel 10 rossz tulajdonságot. +1et a neved kezdőbetűjével! (ne szokást írj)
- túlérzékeny
- hirtelenharagú
- nyugtalan
- sírós
- lusta
- borúlátó
- előre ítélkező
- halogatós
- befelé forduló
- hisztis
+1 a nevem kezdőbetűjével: vitatkozós

48. Mennyire jellemző rád a neved?
Szerintem annyira nem, de már megszoktam.

49. Hisztizel ha meglátsz egy pókot a falon?
Inkább pánikba esem, de ez mind semmi ahhoz képest, ha meglátok egy darazsat, na akkor már orvosi esetté válok...

50. Szoktál “bolhából elefántot csinálni?”
Hát hogyne :P

 


2 megjegyzés: