2022. március 12., szombat

Roses are dead, violets are dying, outside i'm smiling, but inside i'm crying.

Írtam egy csomót, erre benyomtam valamit és mind kitörlődött. Gratu hát magamnak :S Na, de végre itt a hétvége, lehetne pihenni, erre fél 7-től ébren vagyok. A pasim is már korán elhúzott, franc tudja, hogy hova, meg amúgy sem azt tervezte, hogy velem tölti a napjait. Ma 11-kor valami haverjával találkozik, délután egy másikhoz megy bográcsozni, holnap este meg egy harmadik kis barát búcsúpartiján lesz jelen, mivel a fickó külföldre megy dolgozni. Az meg sem fordult pasim fejében, hogy mi ketten is csinálhatnánk esetleg valami programot :S Jellemző.
Szóval nekem marad a főzés gyönyöre, némi házimunka (de ahhoz semmi  kedvem) és unatkozás. Remek lesz. Lehet, hogy lemegyek anyámékhoz egyik nap, feltéve ha Tinirüfke nem lesz ott, mert rá valahogy nem vagyok most vevő.
Bízom benne, hogy a hosszú hétvége maradék két napján drága párom többet lesz jelen, vagy legalább sétálni elmegyünk, jó lenne, mert unom ennek a retkedvény lakásnak lehangoló falait bámulni.
A hét amúgy eltelt, semmi érdemleges nem történt.
A gyakorin lógtam kicsit, egy rocker sráccal írkáltunk, kizárólag a zenéről. Ja, meg egy csaj is megtalált valahogy és vele is írkálunk, eleinte csak átlag témákról, de aztán bevallotta, hogy neki tetszik a féltesója, aki szintén csaj. Most ott tart, hogy elmondta a tesónak a szitut, és ő is érez valamit iránta. Woah, a GYK-n sok az ilyen sztori, meg az untakozó tinik, akik képzelődnek mindenfélét, szóval remélem hogy kamu az egész és egy trollt etetek. Eddig azt hittem, hogy a twincest/incest és más fura családi relációk csak a fanfictionokban léteznek.
Ja, ha már fanfiction, a héten olvastam egy olyan megrázót, hogy napokig az járt a fejemben és nagyon elszomorított.
Le kellene már akadnom a netről tudom, és valami másba fogni. Erre lenne jó, egy kis séta a pasimmal pl., de ő nem partner ebben, úgy tűnik.
Tegnap a buszmegben belefutottam Á.-ba, ment meglátogatni a csalfa pasiját, nem sokat beszéltünk, mert jött a buszom, de azért jó volt látni. Bár szerintem boldognak, ő sem boldog.
Hét elején még R.-re is ráírtam, mert kirakta a fb-re, hogy rosszul lett. Megkérdeztem, hogy mi történt, de olyan lerázós tőmondatokban válaszolt, látszott hogy bárkinek nagyobb örömmel írna, mint nekem, így szépen udvariasan el is köszöntem tőle. Mit is vártam amúgy R.-től, hiszen már egyáltalán nem vagyunk semmilyen kapcsolatban és már azt is kétkedve írom le, hogy valaha barátszerűségek voltunk.
Találtam kérdés-válaszokat (http://www.titaniablog.hu), méghozzá jó sokat 100 kérdés-100 válasz. El is  kezdtem, a harmincadikig jutottam, mert közben főzni is kell(ene), de majd folytatom. Töltsétek ki ti is ha szeretnétek.

1. Mik azok a dolgok amik motiválnak?
Az írás, na az nagyon-nagyon. Meg az álmaim, hogy még mindig nem adok fel őket.

2. Milyen telefonod van? Miért azt választottad?
Samsung galaxy. Ezt kaptam a mobilszolgáltatós hűségprogiban. De amúgy okos kis készülék, szeretem.

3. Kik azok az emberek, akik az agyadra mennek, és miért?
Néha az egész város, ahol élek :D Részletesebben: a pletykás, rosszindulatú öreglányok, húzóskocsis öreglányok, akik direkt a tömött buszon utaznak. A hely-ről jó páran, itt a házban egy-két delikvens, a szomszéd házból a kutyás ribi. Az idióta autósok, akik nem adnak elsőbbséget, amikor a gyalogosnak kellene, a bicajosok, akik még mindig nem a kiépített biciklisúton mennek, az oltásmániások, a kovidmániások, a politizálók és sorolhatnám.

4. Milyen nyelven tanulsz? Miért pont ezt választottad?
Angolul tanultam, meg oroszul kicsit. Az orosz-t nem én akartam, csak betelt az angol csoport. Az angolt meg mindig menőnek tartottam és hasznosnak is. De még volna bőven hova fejlődnöm, szeretnék nyelvvizsgázni egyszer. És még mindig kacérkodom a spanyollal is.

5. Mi volt az oviban a jeled?
Csiga.

6. Mit gondolsz a prostituáltakról?
Ismertem olyan csajt (kettőt is), akiről feltételezni sem feltételeztem volna, ők árulták el, hogy ebből éltek. Amúgy nem gondolok róluk semmit, az ő dolguk, ő döntésük.

7. Hány évesen vesztetted el az ártatlanságod?
15 voltam kábé, rossz emberrel, rossz helyen, kiábrándító és korai volt.

8. Hány évesen voltál először szerelmes? (nem plátói) 
Jó kérdés, én sokszor hittem azt, hogy szerelmes vagyok, később jöttem rá, hogy az nem volt szerelem.

9. Mit gondolsz, hol tartasz 10 év múlva?
Ha így haladunk, kb. ugyanitt :S (szomorú ikonok).

10. Melyiket választanád? Karrier vagy család? Miért?
Család. Egyértelműen. Mert abban látom a jövőt. A karrier sosem izgatott.

11. Hány gyermeket szeretnél, miért?
Kettőt.

12. Szereted az állatokat?
Persze. Kedvencem a  macska, szívesen tartanék is, de itt ebbe a lehangoló közegben szegény csak szenvedne.

13. Mi a szubjektív véleményed a Környezet szennyezésről?
Sajnálom a földet, és azt kívánom, hogy az emberek vegyék már végre észre, hogy mit tesznek.

14. A világvége szerinted eljön?
Talán.

15. Van jogsid? Ha nincs, szeretnél? Mikor?
Nincs sajnos és nem is igen lesz. Egyrészt baromi sok pénzbe kerül, másrészt, azt hiszem PTSD-m van az autóktól, egyszer elütött egy tolató kocsi, mikor a Narkomán pasimmal vitatkoztunk egy út közepén. Repültem jó sokat, a nadrágom szétszakadt és a lábamból ömlött a vér. Váh...hagyjuk is. Szóval azóta néha rámjön a szívdobogás és lever a víz, ha át kell kelnem egy olyan úton, ahol nagy a forgalom.

16. Kit szeretsz a legjobban a világon, és miért? Van ilyen ember?
A családomat természetesen.

17. Gyerekkorodban gyűjtöttél valamit? Ha igen mit?
Szalvéta, levélpapír, ásványok, kagylók.

18. Facebook avagy Tumblr? Miért?
Csak facebookom van, elég az is.

19. Tégy úgy mintha egy állás interjún lennél, írd le hogy viselkednél, és egy párbeszédet. Milyen ruhában jelennél meg?
Gondolom hogy felvennék egy normálisabb cuccot és izgatottan válaszolnék a kérdésekre. Csináltam párszor, mindig kikészített idegileg, mert szóban béna vagyok nagyon. És ettől a kérdéstől be is ugrott, hogy ha megszűnik  a hely, akkor megint kezdhetem.

20. Van olyan dolog amire büszke vagy? Mire?
A családomra, ők a legfontosabbak nekem. Néhány írásomra (tudom nem kellene, de...), arra hogy anno leérettségiztem (egy forintba sem fogadtam volna erre).

21. Van olyan dolog amit megbántál? Ha igen miért, ha nincs miért?
Van bizony, egyes exek (Aputest, Narkomán, Mr. Népszerű), részeg szituk, hülye féltékenységi jelenetek. Meg hogy  megbíztam ezekben az emberekben, kitártam nekik a szívem és jól ki is használták. Sajna pasim is...

22. Humán vagy reál beállítottságú vagy?
Humán.

23. Jártál zene iskolába? Milyen hangszeren szeretnél játszani?
Nem jártam zeneiskolába, jobb volt mindenkinek így.

24. Mi az a 10 dolog, amit mindennap megteszel, az alap dolgokon kívül?
Kapucsínózás, álmodozás, telefonon felhívom az őseimet, írok a hugomnak, mindennap benézek a blogomra, zenehallgatás, fanfiction olvasás, olvasott blogok felkeresése, a kedvenc bűnügyi sorozataim nézése, sétálás.

25. Hol tartanád álmaid esküvőjét? Hova szeretnél nászútra menni?
Nekem nemigen lesz esküvőm :D Pasim nem vesz el soha! De ha lenne, egy abszolút szűk körű szertartás lenne, simán, egyszerűen házasságkötő teremben, két tanúval, pár családtaggal, utána egy szolid éttermi kajálás. Semmi extra. Nászútra bárhova mennék, jöhet Anglia, Skócia, Írország, de MO-n belül is bármi lehetne az úticél.

26. Ha 1 napig azt tehetnéd, amit akarnál/szeretnél, mi lenne az?
Egy jó kis eldugott nyaralóban süttetném a hasam, a kedvenc koktélommal, a zenéimet hallgatva, bámulva az eget, és a pasim is kedves lenne hozzám (yay).

27. Kinek a bőrébe bújnál szívesen? (híresség)
Most így hirtelen nem tudom, valamelyik szuperszexi női színész, vagy énekes.

28. Mi szerettél volna lenni kiskorodban?
Régész.

29. Mi a véleményed a drogokról?
Pár sztorimban írok olyanokról, akik drogoznak, vagy ilyesmi. Sajnos én is szedek Xanax-ot, ha az annak számít :S mert nem tudok aludni és néha idegroncs vagyok. De a klasszikus értelemben vett kábszerekkel tuti nem élnék.

30. Mit gondolsz a bántalmazásokról?
Borzasztó dolog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése