2021. szeptember 18., szombat

Depis, levélhullós semmiségeim

Már napok óta készülök, hogy írjak, de igazából nem nagyon tudok mit lepötyögni. Nem történik semmi érdemleges, csak nihil, őszi depi, meg a szokásos hülyeségeim és nem akarom, hogy az egész blogom egy rinyatenger legyen (pedig az).
Tegnap a zenecsatornán adtak egy rahedli Lady Gaga klipet. Nem voltam rajongója sosem, de ott ragadtam és nem igazán tudom eldönteni, hogy plasztikáztatott e a csaj, vagy sem? Mert a régi videoiban tök nem ilyen feje van, mint most. Nem mintha elítélném, ha lenne pénzem, szerintem az orromat és a fülemet én is átszabatnám kicsit, meg mell-esleg is beavatkoznék, a méretével kibékültem, jó az az A vagy max. B kosárméret, kell a francnak gigamell, de az alakja már szorul némi korrekcióra :/ Soha nem lesz rá keret, miről írok úristeeeen...
Érdekeseket álmodok, ami nem mindig jó, bár az egyik az kellemes volt, hullócsillagokat számoltam álmomban. A másik álom az már parásabb volt, azt álmodtam, hogy egész éjjel nagyon fáztam és reggel mikor kimentem megnézni, miért van huzat, láttam hogy tárva-nyitva a lakás ajtaja és mindenféle munkásemberek jönnek-mennek be és hordják el a cuccainkat, egyiket elkaptam és kicsavartam a kezéből a telefonomat, de azt mondta, hiába erősködöm, ők mindent elvisznek úgyis. Aztán oldalra pillantottam és a pasim egy nővel smárolt épp, odarohantam és megfordítottam, erre nem a pasim, hanem az exem, Aputest nézett vissza rám....váhhhh...jó, hogy utána felébredtem. Mik ezek a szociopata álmok?!
Lehet ráhatással az álmokra, hogy még mindig ebben a fosbarlangban lakom???Attól félek, sosem fog ez változni, zsém még mindig nincs és az összes, általam kinézett házat megvették, amúgy is minek nézegetem, mikor soha a büdös életben nem lesz annyim, hogy megvegyem...
De félek ebbe belegondolni, inkább elhessegetem a gondolataimat másfelé, mert ha ezen jár az agyam, még inkább elveszek a depresszióban és azt nem akarom. De nem könnyű itt élni. Néhány itt lakótól a hideg ráz, főleg most a Keleti Boszorkányra igaz ez a megállapítás, ő olyan mint egy viharfelhő, ha megjelenik, elbaszódik a kedved. És a héten háromszor is láttam sajnos. Pont azon agyaltam, hogy ha a postaládán a vezetéknevéhez (Pesti), hozzáraknánk egy s-t, már meg is lenne a hű jellemző erről a nőről. Na jó, nem szemétkedem XD
Amúgy behülyítette az új szomszédunkat is, aki kb. egy hónapja lakhat itt. De a boszi már lefoglalta magának, és múltkor másfél óráig itt pofáztak a lakás előtt tök hangosan :/ a banya biztos makogott valamit rólunk is, mert az asszony (már az új szomszéd) azóta alig-alig köszön. Mondjuk, kit érdekel, nem?! Álljon be a sorba.
Felénk is új lakók érkeztek és tegnap házavatót tartottak, gondolom én, mert még 10-kor is az erkélyen dumálgattak. Nem tudom, mit kell ünnepelni azon, hogy itt fognak élni, de a kis naívak még nem sejtik, hogy milyen tré helyre keveredtek.
A hivatalos ügyeimmel sem haladtam semmit sem, kikértem a papírt, de még neki se álltam kitölteni. Béna vagyok, na. Meg rájöttem, hogy szülinapomkor-vagyis jövőhéten vasárnap-lejár a személyim is. Szóval mehetek azt is megújítani, olyan szar, hogy 2-3 évekre adják meg, múltkor is egy fenomenális élmény volt, ötezren voltak egy szűk kis folyosóra bezsúfolva, a sor nem haladt, hőség volt, mert nem lehetett ablakot nyitni, pluszba, a  fényképezős nő gyopár volt.
Összefoglalva, lenne egy csomó dolgom és nekem annyira nincs kedvem hozzá.
SÓHAJ.
De...hogy ne csak a panaszaimat nyomassam, kaptam az egyik kisfőnöktől egy pár ruhát. Ezekszerint feltűnt mindenkinek, hogy mekkora csöves vagyok (nem újdonság). Nagyon szép ruhák, főleg felsők, meg néhány kosztüm kabát-vagy azt minek hívják?-mind igazi elegánsnős-ek, tudjátok.
A személyes kedvencem az a selyem blúz, amit elől masnival kell megkötni. Kár, hogy nem az én színvilágom mert ezek a cuccok, főleg púderszínűek, babakékek,meg drappok.
De mikor felpróbáltam őket, mégiscsak tetszettek. Nem rajtam álltak jól, egyszerűen szépek voltak. Lehet, hogy egyszer majd ebben jelenek meg pl. a hely-en, vagy az utcán? Nem kizárt. Talán javítana a hangulatomon is.
R. a héten tök normálisan viselkedett, többször telefonált és írt is :O
Hétfőre behívták próbanapra az egyik céghez, ha beválik, októberben már ott kezd. Érdekes lesz, ha nem marad itt, de sok sikert kívánok neki.
Az írással még mindig nem állok nagyon sehogy, vagyis még nyáron elkezdtem egy rövidke történetet, azt csinálgatom, hol nagyobb, hol kisebb elánnal,meg azt a sztorit is sokat javítgatom, amit sose fogok sehova sem felrakni, csak idegesít, hogy ennyi év alatt sem sikerült befejeznem és idén már szeretném,de nem lesz belőle semmi szerintem :/ ahhoz jobban oda kellene tennem magam. Vissza akarom kapni az ihletemet, mert az írás az a dolog a világon, ami mindig megnyugtat és amit nagyon szeretek csinálni. Hiányzik, és lehangoló, hogy most írói blokkban szenvedek.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése