2021. július 21., szerda

Bless the mess

Azt álmodtam, hogy részt vettem egy rab kivégzésén, de előtte volt ilyen party és azon is. Kevesebbet kellene néznem az ID-t, vagy mi van?
Valami informatikai gebasz miatt tegnap, meg ma nem kellett menni, és én ennek őszintén örültem. Bár azzal a hiú ábránddal már felhagytam, hogy ha itthon vagyok, majd pörgök és takarítok. Nem nagyon megy (tudom, szégyelljem magam), bármivel szívesebben foglalom el magam, minthogy nagyjából rendet vágnék ebben a szégyenletes shithole-ban. Ez van :S
Tegnap is felporszívóztam, felmostam, aztán pl. a nagyon esedékes ruhaselejtezés helyett, meggyőztem magam, hogy nem fontos és vígan hallgattam teljes hangerőn ír kocsmarockkot, mintha nem lenne holnap :P 
Ja, meg gondoltam gyakorolom kicsit a sminkelést, mert minden álmom egy olyan füstös macskaszem smink, ami kb. mindenkinek jól áll. Hát de nem sikerült, amit én alkottam, az csak egy csipás kóbor macskára emlékeztetett XD, nem beszélve arról, hogy alig bírtam utána leszedni magamról és még most is fáj a szemem, mert jó párszor belenyúltam.
Á.hívott tegnap és majd egy órát beszéltünk, vele a helyzet változatlan, még mindig főz, mos, takarít a nem túl hűséges palijára, bár elmondása szerint most nem tud újabb nőkről. Majd egy órát beszéltünk és mondta, hogy majd ha nem lesz ilyen nagy a hőség, találkozhatunk. És A. is találkozni akar! Azt írta minap, hogy sokszor eszébe jutok, ez kedves amúgy tőle, de a találkozókra nem veszek mérget, a nagy része nem jön össze, nem az én hibámból.
Most meg majd K. hívását várom, ő is bejelentkezett mára, tök maga alatt van, annak örül, hogy vége a pszichopata exével, de ugye hirtelen nagyon egyedül lett és kb. ő is olyan, mint én, nem tud szingli lenni.
Szerintem egészen pörög a társadalmi életem, bár anyám szerint azonban nem és múltkor méltatlankodva megkérdezte, hogy miért nem irkálok már a szexmániás, csaját mindenáron megcsalni akaró exemmel? Mert régebben mindig mondtam, hogy írogat nekem. Elmagyaráztam anyámnak, hogy nem sok mondandóm van az exem számára, nem igazán érdekel mi van vele, őt meg én kizárólag egy okból foglalkoztatnám, ami meg nálam nem opció. Szóval inkább koncentráljon a gyerekprojektre, ezt többször tanácsoltam neki. Lehet, hogy megfogadta :D A nője eléggé lefogyott a fb-n lévő képek tanúsága szerint és lehet hogy már annyira bejön az exemnek, hogy nem kell mások után keresgélnie. 
A ház,amit kinéztem, még fent van a hirdető oldalon. Ha jövő héten is meglesz, akkor felhívom az ingatlanost, vagyis ezzel a gondolattal kacérkodom. Ne kérdezzétek, hogy miért, mert értelme nem sok van tudom, csak annyi, hogy néha jó szédíteni magamat ilyenekkel. Hogy  van sors és vár rám is egy kis ház, amit annyira szerethetek, mint az albérletet anno (nosztalgikus ikonok). Meg jó lenne rendesen megnézni (aztán itt rinyálni tovább erről), mert a képek gyakran nem adják vissza a valóságot.
Ha már valóság, általában semmi értelmes nincs a tv-ben, szóval természetfilmeket nézek. Jelenlegi kedvencem a Dominic Monaghan és a vadak.Tudjátok, ő a szkolopendrás csávó, amiről már tök régen írtam is, hogy OMG, mekkora bazinagy százlábú van a barlangban, a fickó meg ott fogdossa :D De összeszedi a denevéreket, hangyákat, meg a skorpiókat, meg mindenféle kígyót és közben olyan lelkes :D Klassz lehet ilyen nyitottnak lenni. És végre egy filmszínész, aki a a természetbe jár, nem a rehabra. 
Ja, és H. meg lehet, hogy megint babát vár :O felrakott egy tengerparti fotót amin bikiniben van és kb. olyan a hasa, mint aki négy hós terhes. Oda is írták páran, hogy csak nem jön a baba? Mire ő csak mosolygós fejeket rakott válaszul. Akart tesót Larának, szóval...de az fura lenne, ha így titkolta volna, mert anno Larával, rögtön beavatott. Igaz, akkor még valamivel többet is találkoztunk :S 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése