2019. november 14., csütörtök

Én, a csöves

Shit eddig ez a hét.  Nagyon-nagyon hülye álmaim vannak. (valami maró anyagot iszom, amitől véres lesz a szám, férjhez megyek, menekülök, ilyesmik), ha meg éppen nincs, akkor hajnali fél 5-kor a plafont bámulom és mire vissza aludnék, kelni kell. Egész nap rajtam van az ólmos fáradtság, olyan lomha vagyok, hogy egy lajhár leckét vehetne tőlem.
Hétfőn belefutottam A.-ba, örültünk egymásnak, attól eltekintve hogy kb. március óta nem írt és ő mondta most szemrehányóan, hogy azt ígértem, írni fogok. Öhm, oké tényleg, de ő is ezt ígérte kb. háromnegyed éve :D Mindegy, dumáltunk kicsit, és mondta hogy Á. palija durván rá van állva, írogat neki és hívogatja és hogy ez milyen gáz. Amúgy A. még mindig kettő pasit tart, de ezt már megszokhattunk.
Mindent csak halogatok, a lista az elvégzendő dolgokról meg csak nő. Ugye be van iktatva a kabát és csizma vásárlás, bőszen rálegyintettem, majd jövőhéten, úgysem fog bejönni hirtelen a rossz idő.

Nem tudom, mit hittem amúgy, mert november van. Tehát rendesen benéztem és persze ennek megfelelően kedden reggel el is kapott az eső. R.-el szétáztunk, mert neki ernyője sem volt és ketten egy ernyő alatt, khm...Állt a cipőmben a víz, a hajam ugyszint vizes volt, nem beszélve a pulcsimról. A cipőm dolog azért volt különösen gázos, mert az összes lábbelim a konvektornál száradt, mert minden esős napon sikerült egyet eláztatni. Kabátom meg egy van (mert a kedvencemet ugye J.-éknál a kerti partizásnál felgyújtottam hahahahh), de azt nem szeretem mert bazivastag és úgy lehet benne mozogni, mintha terminátor lennék.
Szerdára viszont nem volt más választásom, mint ebben menni, plusz tornacipő, a fentebb leírt vizben ázó cipőcskék miatt. Nagyon dizájnos voltam :S
De én vagyok a hibás, mert mindent csak elodázok. Anyám megszánt és kölcsönadta egyik jelenleg használaton kívüli bakancsát, ami legalább nem ázik be (azonnal), viszont úgy megyek benne, mint egy dromedár (az nem tudom hogy megy, de biztos kb. így). Mindegy, addig jó lesz, míg nem veszek magamnak egyet.
Meg kabátot is veszek.
A héten beszéltem K.-val, vagyis túlzás, hogy beszéltem, ő beszélt, több mint két órát, ráadásul olyan szar volt a vonal, hogy minden második szót ha hallottam. Szóval kellemetlen volt így beszélgetni, ráadásul voltak megint kínos hallgatások is, amiket utálok, de két órát tele beszélni nem tudok.

Aztán rámírt Á. is, hogy beszélne velem, meg ugye szerintem sincs A.és a pasija között semmi olyan? És hogy írjam meg, mikor érek rá és felhív. Na, a megbeszélt időpontban telefonált is és igyekeztem megnyugtatni, annak ellenére hogy tudom, A. és a pasija között régen volt valami. De semmi komoly, max. csók, de mi ez ahhoz képest, hogy a fickó tavaly ősztől egészen most október elejéig egy másik nőt tartott Á. mellett. És ezt a csajt a lakásába is gyakran felcipelte, a holmijait meg szegény Á. találta meg és ő még akkor is kitartott a hapsi ártatlansága mellett.
Az a véleményem, hogy a gyerek piszok mázlista, hogy Á. a csaja, és küzd érte. Mert ő még most is azon fáradozik, hogy valamelyest javítson a kapcsolatukon, annak ellenére, hogy most már nyílt titok, hogy a srác egy évig szeretőt tartott.
Én nem tudom, hogy végül mi lesz ebből, de remélem a legjobbakat.
Jah, közben fb-n megnézem a csajt és basszameg ismerem. Na jó, nem személyesen, de látásból, mert az itteni kisboltban melózott, erre is lakkott és pasim ismeri az exét. Kicsi ez a rohadt világ. Vagy én lakom túl kisvárosban, hm, hm...
Kicsit fáj a torkom amúgy.

Beleírtam pár sort a Still breathing-be de semmi túlzott haladás :( És írogatok egy rövidke új sztorit, de még vázlatban van meg csak.
Hétvégére meg N.-ék hívtak meg minket szülinapozni, de nem tudom menjek e. Pasim melózik és nekem még mindig friss a múltkori berúgós-hányós-leégős sztori. Főleg, mert hugomék is ott lesznek ugye.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése