2019. október 12., szombat

Nyomottság, hideg, Rocker R., meg az ígéret földje, ahová szerelő nem lép be

Most szép az ősz, aranyló napsütés, színes levelek, és olyan jó illat van a lakásban, mert kaptam egy pár birsalmát (pudingos birsalma főzeléket akarok csinálni) <3
A héten kétszer akartam írni, de egyszer sem jött össze. Nem baj, legalább így össze tudom foglalni a heti rendkívül értelmes kalandjaimat :S
A hangulatom elég nulla, bár néha röhögünk R.-el a buszmegben, náluk is bekrepált pont a mosógép, úgy mint nálunk és ott sem siet a szerelő.Ez az újabb közös pont, közös nyomor yeeee.
Egész héten a szerelőt üldöztük, aki mindig ígérte, hogy jön, de sosem jelent meg, egészen csütörtökig, na akkor eljött, megnézte mi az ábra, és azt mondta, hogy nem a mosógép a rossz, hanem a csap ami a falban lévő csőbe vezeti a vizet. Szóval ahelyett kell másik. (mutattam neki a tócsákat a vízcsap körül is, ott meg a tömítés szar a csaptelepen, azt is cserélni kell). Megnyugtatott tehát és mondta, hogy másnap jön és megcsinál mindent. A tény, hogy másnap már moshatok és nem kell anyámékat terhelni azzal, hogy a mi cuccainkat mossák, nagyszerűen hatott rám, így voltam olyan könnyelmű, hogy egy valag szennyest behajigáltam a mosógépbe és nem tudom, milyen megfontolásból gazdagon meglocsoltam mosószerrel (én barom). Na, ezt nem kellett volna, mert a szerelő másnap nem jött. De még csak a telefont sem vette fel, hiába hívta a pasim. És ez szerintem ordas parasztság, már hogy megígéri és nem jön, de még csak le sem mondja. Oké, persze lehet vészhelyzet, de pasim ismeri már annyira hogy tudja, nem az első eset ez nála, hogy egyszerűen csak felszívódik.
Most tehát ott tartunk, hogy nem tartunk sehol :/ Persze nem adjuk fel és ma is hívjuk, remélem sikerrel járunk és kijön. Mármint hogy ma, mert holnap meg ugye Zselyke keresztelőjére megyünk tehát nem leszünk itthon.
Az is hogy nyomaszt, kellene keresni valami oda való cuccot, de nem visz rá a lélek. Meg amúgy is volna egy csomó elintéznivalóm, jövőhéten műtét, de egy helyben toporgok mindennel. Abszolút lelassultam.
Viszont a perverz Wattpados sztori szerzőjével írkáltunk kicsit, aranyos és bár nem közöltem vele, de eléggé inspirált ezzel a sztorival*-*
Amúgy újra kezdtem olvasni a történetet, félrerakva a felháborodást és tejóégezdedurva!hozzáállást,meg a részek átugrását és rájöttem, hogy a végén már egyáltalán nincs semmi ++++18-as, meg tényleg egy tök egyedi fiction,  viszont az elején, ahogy múltkor írtam, minden van ami a csövön kifér.
A másik csaj viszont törölte magát a Wattról és attól tartok, nem is fog visszatérni. Lehet, megbántódott azon, hogy nem adtam meg neki a faszbukk profilomat, meg nem küldtem képet. Nem tudom, én nem szoktam egy pár hetes netes ismeretségre rögtön fotót küldeni magamról (amúgy is csak egy rémálommal lesz kevesebb, ha nem lát rólam képet), de már mindegy is. Amúgy tök depis volt szegény, meg én is az vagyok valahol, és csak egymást szomorítottuk. De remélem, jól mennek a dolgai.
Ja a héten meg háromszor mentünk reggel együtt Rocker R.-el. Akit kislány kora óta ismerek,persze akkor még nem volt rocker, volt egy jókislányos R., aztán egy ilyen Disney hercegnős, Hannah Montanas R., most meg fekete cuccok, lánc, bakancs, kicsit emlékeztet az én fiatalkori énemre, eltekintve, hogy ő sokkal-sokkal szebb. Bírom a kiscsajt, sokat nevetünk és mindig örömmel ölel meg, őszintén, nem megjátszósan.
És ez a dal, annyira rohadt jó! Wow...Emo leszek...újra

Jövőhéten műtét (17.-én,pont anyámék kutyájának szülinapján, hah), a pozitiv energiák jól jönnének :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése