2019. október 5., szombat

Nem nekem való dolgok

Bedöglött a mosógépünk, a szerelő leghamarabb jövőhéten tud jönni.
Amúgy is van valami gixer itt ebben a kurva, szájbatekert lakásban, mert minden nap áll a víz a fürdőszobában, mintha valamit kiöntöttek volna, mikor nincs is otthon senki. Tegnap is csak 4x mostam fel, na mindegy.
Kaptam ajándékba palacsintasütőt az ősöktől, örültem, holnap akarom kipróbálni és ígértem nekik, hogy tartok szülinapot is hamarosan, majd a műtét után.
Ja, a pasimtól is kaptam virágot szülinapomra, de nem tudtam kellően meghatódni, mert a boldogságunk mindig rövid életű, y'know :S
Történt ugyanis, hogy J. megkért, hogy legyünk Zselyke keresztszülei. Anno már H. is megkért, hgoy legyen Lara keresztanyja, de nem tudtam vállalni, lévén hogy meg sem vagyok keresztelve, márpedig állítólag csak az lehet keresztszülő, aki meg van keresztelve, meg volt elsőáldozó, bérmálkozó meg mittudoménmi. Nem beszélve, hogy házasnak kellene lenni, mégpedig templomi esküvő által, a polgári szertartás nem játszik, de mindegy is, mert mi csak összeálltunk, mint a grízes tészta XD
Szóval csak "tanúk" vagy mik lehetünk, de pasim aki szintúgy nincs megkeresztelve és ha valaki abszolút nem vallásos, akkor az ő, és mikor közöltem, hogy mi a helyzet, meg hogy J.-éknek tegyünk már eleget, nézzük a kislányt, hogy neki jót teszünk,stb., neki ez nagyon nem tetszett, szóval úgy összevesztünk, hogy este 10-kor még a másik szobában bőgtem. Később utánam jött és mondta, hogy nem engem hibáztat, csak tőle ez a dolog távol áll. Megnyugtattam, hogy én is így érzek, de azt  a két órát kibírjuk. Na ebben maradtunk végülis. Aztán rájöttem, hogy semmi ilyen alkalomra megfelelő ruhánk nincs. Szívás. Na, majd lesz valahogy. Amúgy nem csak azért sírtam, mert balhéztunk, hanem már megint sok szar zúdult rám, a műtét, a bedöglött mosógép, két távoli rokonunk is meghalt egy héten belül, meg még sorolhatnám. Néha ez így jött ki, van ilyen.
És olvastam egy olyan fanfictiont....hogy én még ilyet soha, komolyan. Mert volt benne minden,az én Frerard vagy Bike sztorim ehhez képest egy bájos kis Disney mese. Na, és hol máshol találtam volna ezt a ff-et, mint a khm szar, rohadék Wattpadon persze. Nem is meglepő már :O
Most felkavaró dolgok következnek...
Na szóval ebben a történtben a sima, mezei +18-as jelenetek azok alapok voltak, sőt nem is nagyon voltak ilyenek. Minden más annál inkább, lássuk csak: megalázás testileg, lelkileg (pl. levizelték a szereplőt, vagy megitatták vele a saját vizeletét), food play, beöntés (hagyjuk...), megszentségtelenítés egy golfütővel (szintén hagyjuk), szex híres emberrel, pelenkázás, szex segédeszközök, nagyon súlyos bántalmazás (pl. fejre taposás, rugdosás etc.). Volt rész, amit olyan durvának találtam, hogy átugrottam, és alapjáraton én ilyet el sem olvastam volna, de futott benne egy nagyon halvány, romantikus szál, ami odaszegezett a monitor elé, meg persze tudni akartam a végét és a 147 részes sztorit pár nap alatt kivégeztem, az elején angolul kezdtem olvasni, a végére használtam a fordítót, mert fájt a fejem meg a szemem. Szóval elolvastam és kiégtem. Vettem a bátorságot és írtam a mű szerzőjének, aki egy csaj, leírtam, hogy remekművet alkotott, ami ugyanakkor borzalmasan durva is egyben. Erre válaszolt, hogy ő amúgy az életben nem ilyen beteg, hanem egy tök kiegyensúlyozott, vidám személy, de van ez a sötét oldala és valahol le kell vezetnie a dolgokat.
És tök igaza van.

4 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot utólag is! Kívánom, hogy szebb, boldogabb idők jöjjenek, mint amik mögötted vannak. :)

    VálaszTörlés
  2. A nevem Pitrikné Széll Ágnes, forma, Budapest, Magyarország 12 éves házasság után én és a férjem egy vagy több veszekedésben voltak, amíg végül elhagyott engem, és Kaliforniába költözött, hogy egy másik nővel legyenek. Úgy éreztem, hogy véget ért az életem, és a gyerekeim azt hitték, hogy soha többé nem fogják látni apájukat. Csak a gyerekekkel próbáltam erős lenni, de nem tudtam ellenőrizni azokat a fájdalmakat, amelyek gyötörték a szívemet, a szívem fájdalommal és fájdalommal tele volt, mert igazán szerelmes voltam a férjembe. Minden nap és éjjel gondolok rá, és mindig azt akarom, hogy visszajöjjön hozzám. Nagyon ideges vagyok, és segítségre van szükségem, tehát online kerestem segítséget, és találkoztam egy weboldalon, amely azt sugallta, hogy Dr. Osagiede segíthet az ex gyors visszatérésében. . Szóval úgy éreztem, meg kell próbálnom őt. Felvettem a kapcsolatot, és ő mondta nekem, mit tegyek, és megtettem, aztán szerelem varázslatot tett nekem. 48 órával később a férjem tényleg felhívott és azt mondta, hogy annyira hiányzik tőlem és a gyerekektől, olyan elképesztő !! Szóval így jött vissza ugyanazon a napon, sok szeretettel és örömmel, és elnézést kért a hibáért, valamint a fájdalomért, amelyet nekem és a gyerekeknek okozott. Ettől a naptól kezdve a házasságunk erősebb volt, mint amilyen volt korábban, Dr. Osagiede köszönhetően. annyira hatalmas, és úgy döntöttem, hogy megosztom a történetemet az interneten, hogy Dr. Osagiede valódi és hatalmas varázsló-bíró, aki mindig imádkozni fogok, hogy hosszú ideig éljek, hogy segítsen gyermekeinek a baj idején, ha itt vagy, és szüksége van az Ex-re vissza vagy a férjed egy másik nőhez költözött, ne sírj tovább, vegye fel a kapcsolatot ezzel a hatalmas varázslógombával. Itt található a kapcsolattartó e-mail címe: doctorosagiede75@gmail.com vagy a whatsapp a +2349014523836 telefonszámon.
    vagy viber +2349014523836

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. LOL....úristen ez mi??Ex visszaszerző varázslat?Durva.

      Törlés