2019. július 10., szerda

Instant pánik

Igen, így lehetne nevezni, amit éreztem, mikor apám azt mondta, lehet hogy idén is  kiruccanunk a kempingbe!!!!!!
Oda, ahol tavaly mindenki összeveszett mindenkivel, elkapott minket a vihar és egy óriás darázsbanda.
Még most is rossz rágondolni *-* Azóta sem dolgoztam fel :S
Remélem, valami közbejön, vagy nem lesz szabad időpont a foglalásra.

Pasim már most közölte, hogy nem jön. Remek...
Mondjuk, nagyon be van táblázva, rengeteg a melójuk, hétvégén is azt nyomja, keveset találkozunk. Lesz majd egy hét leállás, mikor több munkatársa nyaralni megy, így akkor azt terveztük, hogy kifestünk, eltűntetjük a penészt és lerakjuk laminálttal az előszobát, aztán már csak meg kell hirdetni a lakást, hogy tovább tudjunk lépni. Mostanában házakat sem volt időm nézni, vagyis nézem én, de egyelőre ugyanott topogunk, ahol eddig. Vagyis ami tetszik, drága, ami meg elérhető, arra rengeteget kell költeni. Nem akarok úgy járni, mint R.-ék, akik már  +3 milliót ráfordítottak a megvásárolt házra, de még nem igazi. Persze, esélyünk nem sok van, olyat venni, amibe kb. csak be kell költözni, viszont sem idegzetem, sem energiám egy romhalmazt rendbehozni, főleg olyat, ami perpill. lakhatatlan és akkor ha eladtuk ezt, biztos egy időre albérletbe kellene mennünk, amit nem akarok. Meg a városba már 90ezer alatt nincs kiadó lakás. Helyesbítek, kiadó lakás sincs már, mert az egyetemisták mindent kivettek.
Nehéz ügy lesz, lehet hogy még idén télen is itt leszünk (hosszú, mély, gonterhelt sóhaj).
Kicsit igazítottam a blogon és ide jobb oldalra beraktam pár írásomat, úgy könnyebb és nem kell oda-vissza lépegetni.
A nyár amúgy telik, elég eseménytelenül. Meleg van (most épp nem annyira), a buszon találkoztam H.-val, váltottunk pár szót, a kislánya már 3 éves lesz augusztusban, a pasiját meg szídta, hogy egy köcsög.
Apám hozott egy vödrös mogyorókrémet, ami rám nézve veszélyes, mert jártamban-keltemben mindig kanalazok belőle. Aztán ősszel majd egy nadrágomba sem férek bele.
Á.-ra is rá kellene írnom, a múltkor ugye nagyon kivolt a pasija miatt, de nem visz rá a lélek. Nem akarok katasztrófatúristáskodni.

Befestettem a hajamat, hogy ha már a formája béna, a színe legyen jó. Hát nem lett. Vagyis a fényben látszik, de amúgy nem. 
Mindegy, elengedtem, úgy látom ez az év (is) a tré hajak éve lesz :(

4 megjegyzés:

  1. Szerintem ha van penész is, mindenképp festés előtt tüntesd el, van rá egy nagyon jó fújós cucc. Ha jól emlékszem Szavo a neve, nekünk ez vált be, azóta semmi penész nincs. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen az ötletet, a Szavoról jókat hallottam, de még nem próbáltuk. Van itthon valami noname penészgátló szer, az ideig-óráig megteszi a hatását, de utána valahogy mindig visszajön a penész, pedig szellőzik a helyiség rendesen.

      Törlés
    2. Ez után szerintem nem fog visszajonni �� ha meg igen, akkor egy fújás és viszlát penész újra. Mindenképp intézd el festés előtt mert utána csak plusz fáradság szerintem

      Törlés
    3. Mindenképpen kipróbáljuk, köszönöm :) :)

      Törlés