2019. július 26., péntek

Felújítás, bürokrácia, hülye gondolatok, Miss P*na, egyéb idióták, na meg a többi

Na, üdv a romhalmazból :D Illetve, már nem is annyira az. A héten a pasimnak leállás volt a melóhelyen, így beiktattunk egy-két helyen festést és padlólerakást. Persze, ahogy ez itt nálunk lenni szokott, nem indult simán, mert a pasimnak mennie kellett dolgozni, ugyanis bevállalt egy melót, amiről egészen hétfő reggelig elfelejtkezett, de meg kellett csinálnia. Így szerdáig nem is történt semmi. Aztán felpörögtek az események és neki állt-én meg segítettem, ahogy tudtam. Most már látni az alagút végét, a helyiségek kifestve, visszapakolva (kivéve a konyha, annak ma, vagy holnap állnánk neki), a padló lerakva. Szóval hurrá!
Továbbra is utálok itt lakni, de legalább már jobban néz ki.
Közben persze voltak más tényezők is. Összevesztünk, néha gyanúsan viselkedik, vagy én vagyok paranoiás. Néha ideges a tennivalók miatt, meg elfogynak dolgok, amiket a város másik végéből lehet csak beszerezni, de egész jól eldolgozgattunk így egymással, egymás mellett.
Volt egy határidős feladatom, amit harmadjára sikerült letudnom, de a lényeg, hogy készen van. A többi nem rajtam múlik.

Ja a buszra várva odalibegett a megállóba egy szőke cicababa, aki magát nézte a buszmeg üvegében (pf) és alig volt rajta ruha. Arra volt jó a megjelenése, hogy feltartotta a forgalmat, ugyanis minden pasi az autójából őt nézte.
Visszafelé egy öregasszony félhangosan beszólt a nadrágomra-ami szerintem is úgy néz ki, mint egy pizsama-na nem mintha ő menőbb lett volna a lenőtt hajával és a finoman szólva is lóra hajazó fejszerkezetével.
És híztam, ez tuti. A nullszázalékos gyümölcsös sörök átka.

És igen, a héten van a rockfeszt, ami miatt minden évben mély depi tör rám, hogy nem jutok el oda. Ez idén sincs másképp, már hogy nem megyek, de mivel sok a tennivaló a lakással kapcsolatban, nem érek rá túlzottan sajnálni magam. Persze egy pillanatig felránt, hogy mások meg ott vedelnek, plusz Mr. Népszerű is ott feszít az öreg nőjével-előző nap meg Osztrákban zabálnak egy drága étteremben már a fészbukk fotók tanusága szerint-de tényleg csak egy kis ideig szar érzés.
J.-ék sem mennek és a hugomék is kihagyják idén.
És igyekszem visszatérni az íráshoz, hajnalban a Still breathing-et olvasgattam, hogy tudjam, hol is tart most a történet, mivel február eleje óta nem írtam egy sort sem oda (és szégyellem magam). A fejemben van most egy Frerard sztori is, ami rövidke, drámai, sötét, egyebek és talán nem rakok bele túl sok csúnyaságot (jah, talán a Wattpadra is felrakom, bár nem érdemli meg XD). 
És de jó lenne egyet bulizni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése