2019. március 15., péntek

Mélypont

Teljesen lebetegedtem, fáj a torkom, fejem, fogam, fülem, brutál náthás vagyok. Reggel  hat óta nem tudok ezért aludni. Később neki álltam zöldséglevest készíteni, de nem tudom minek, éhes sem vagyok és úgysem érzem az ízeket.
Hát nem ezt terveztem a hosszú hétvégére, de mindegy...
Pasim is lerokkant. Megint beállt a háta, de egyelőre még tud közlekedni, kérdés az, hogy a kenőcsöktől, amiket erre használ, javulni fog e az állapota. Ha nem, megint injekciózás jön.
R. megint beszólt nekem, nem tudom, mi baja van, mostanság nem is találkoztunk. Lehet, hogy egy ideig tartani kéne a három lépés távolságot tőle, mert úgy tűnik, nem mindig tudom jól kezelni az egyéniségét.
A lejmos anyuka exe, meg naponta matricákat és GIF-eket küld nekem messenerem *-* Múltkor arró érdeklődött, merre lakom, de tereltem. Mondtam, hogy a városban, szerencsére ő vidéki és mivel utcát nem árultam el, csak nem talál rám. Nem tudom mit akar. Ahhoz képest, hogy a lejmossal lógott, még elég normális pali (nem, nem az esetem amúgy), szóval nem is értem, mit keresett éveken át amellett a nő mellett?!
És nagy nagy baby boom van felénk, N. terhes, K. terhes, B. is terhes! A gólya nagyon belehúzott XD
Nekem is bele kellene húznom, már mint az írásba, szóval amint összekaparom magam egészségileg, folytatni fogom a Still breathing-et, de most jelenleg kb. kettőt látok mindenből, bocs.
Kellemes és betegségtől mentes hosszú hétvégét mindeninek :*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése