2018. december 8., szombat

Grincsülés

Nem javult a hangulatom, a közérzetem valamelyest, bár még mindig köhögök és lett egy herpeszem is. A pasim a héten beteg volt, és hát milyenek a beteg férfiak? Hát igen, itt szívtuk egymás vérét.
J.-éknek lett egy új kiskutyájuk, mivel az előző sajnos elpusztult. Az új kedvenc, valami tündéri, azok a szemek...
Úgy volt, hogy elugrok H.-hoz, de pénteken esett az eső és amúgy is más elfoglaltságom volt.
A karácsonnyal még sehogy sem állok, gőzöm sincs, mi lesz a menü majd szenteste, és még csak listám sincs, hogy kinek mit vegyek, egy szaloncukrot,vagy csillagszórót sem szereztem be. Nyomaszt is rendesen, de folyton tologatom magam előtt, a karácsonyi bevásárlást, alapból utálok shoppingolni, ilyentájt meg főleg és hiába, hogy minden évben megígérem, jövőre már ősszel megveszek mindent és röhögök a sok idiótán, aki egymást taposva tolong az üzletekben, ez eddig nem jött még egyszer sem össze :( Pedig életmentő lenne jelenleg, mert 0% kedvem az egészhez, a hideg ráz tőle, én amúgy sem tudok jó ajándékokat venni, a hugom, na ő érti a módját, mindig mindenkinek szuper meglepit szerez, de ő imád is boltokba járni, meg az ilyen webshopokban is szívesen nézelődik. Na, én ennek pont az ellentétje vagyok, ugyebár.
Tudom, hogy a szeretetet ünnepeljük, de szeretni az év 365 napján kellene, nem csak most és véleményem szerint, megoldható lenne ennyi idegeskedés, rohangászás, agyalás, pénzköltés és feszültség nélkül is.
Nem hoz lázba a karácsony, meg az ezzel járó felhajtás és úgy alapjáraton az egész ünnep.
Hát ja. azt hiszem, egész tűrhető Grincs lennék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése