2018. november 22., csütörtök

Betegség, lázálom és az az idegesítő kétely, amit lehet hogy úgy hívnak, paranoia

Vasárnaptól beteg vagyok, most már jobb, de az első pár nap borzasztóan tré volt a közérzetem. A szokásos fej és torokfájás, brutál nátha, hőemelkedés, ami kb. mindig ilyen tájban ver le a lábamról.
Ennek folyományaként álmodtam olyan baromságokat, pl. hogy összejöttem az egyik exemmel-akinél a pasimék melóztak volna, he hálaégnek, nem jött össze-és a srác bazinagy házába költöztem. Valami luxusvilla volt, emlékszem, minden fehér volt, hatalmas ablakok, gyönyörű bútorok, pazar kilátás stb., ő meg el akart venni feleségül. Ott voltak az ősei, az én szüleim, meg egy csomó rokon, ilyen eljegyzési parti féleség volt, én barackszínű kisestélyiben (OMG), a gyerek öltönyben, miegymás.
És ekkor....megjelent a pasim-már a jelenlegi-de a régi frizurájával és azt mondta, hogy menjek vissza hozzá, szeret engem, én meg mentem anyámékhoz és bejelentettem, hogy lelépek a pasimmal. Ők szörnyülködtek egy sort, mi meg ezzel nem törődve, valami réten futottunk, derékig érő fűben...Woah, de idilli XD
Hát durva...Meséltem anyámnak, mire ő azzal jött, hogy hihetetlen, hogy még álmomban sem tudok jól választani XD
Nem rosszak ezek az álmok, de sajna a valóság sokkal gázabb és sötétebb. Nem az bánt, hogy nincs luxuskecó, meg sznobkodás, mert az tőlem alapból távol áll. Viszont pasimmal valami nem kerek, nem stimmelnek (stimmolnak hehh) a dolgok.
Néha olyan távolinak érzem magamtól őt, nem beszélünk, sosincs jó kedve, fura és nekem rossz érzésem van ezzel kapcsolatban.
Ugyanilyen rossz előérzetem volt akkor is, mikor félrejárkált azzal a csótány csajjal *-* De remélem, hogy csak a paranoiám támadt fel ismét,néha előjön és akkor ilyen hülye vagyok.
A buszról láttam A.-t, intetegett és én vissza, később hogy hogy nem, írt egy rövid emailt. A titkosával akkor éppen nem voltak jóban, a srác "szakított" vele és a régi nőjét választotta, de ahogy a fékbukkon láttam, ez már a múlt.
Próbálok sietni a Still breathing sztorival, de most hogy dögrováson voltam, hát nem írtam egy sort sem. Ha beteg vagyok, használhatatlanná válok. Bocsi, majd ismét belehúzok.

2 megjegyzés:

  1. Mielőbbi gyors gyógyulást!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, aranyos vagy :) Jelenleg még jobban benne vagyok, mint eddig, de gondolom ez sem tart örökké. Remélem, te jól vagy, amint időm engedi megyek olvaslak :)

      Törlés