2018. november 16., péntek

Ami eddig történt

Híreinket olvashatják.
- Hétfőn dokinál voltam, egy csomót kellett várni, pedig csak javaslatért mentem. Egy nő random mellém keveredve, előadta az életét. Aztán az orvos azt mondta, hogy érdekes és szép arcom van. WTF? Ez a bűnronda vagy egyik szinonímája? A doki nő volt amúgy *-*
- Csalódtam a pasimban. Újfent :S Nem is tudom, hogy ez miért lepett meg, nem első eset volt. Napokig ezen rugóztam.
- A. írt nekem, és el akart hívni valami férfi sztriptíz show-ra (lookin' for some hot stuff, baby this evenin'), hát LOL :D én inkább passzoltam ezt, tuti hogy vörös fejjel, röhögéstől fuldokolva hagynám el a helyiséget az első tíz percben. Inkább maradtunk valami más programnál, de azóta sem hívott.
- H. is jelentkezett jó sok idő után, de meg sem kérdezte, hogy vagyok, csak megint el kellett volna valahova kísérni őket, de nem értem rá, gondolom ezen ő megint besértődött.
- Tesómék kutyája megdöglött :( :(
- Bejött a hideg, én  meg elfagytam, lévén hogy alul öltöztem.
- Folytattam a Still breathing-et, remélem hamarosan majd felrakhatom ide.
- Még akarok karácsonyra is publikálni valamit, de ez egyelőre titok és terv :P, mindenesetre elkezdtem a vázlatokat, aztán majd lesz valami.
- Megírtam K.-nak a levelemet ezzel a hangfelismerős, diktálós programmal, örültem de mikor elküldtem, láttam hogy egy csomó baromságot írt, biztos idiótának néz majd.

Jó hétvégét, mindenki öltözzön fel rendesen, meg igyon valami meleget (tea, forralt bor, tartsatok félszáraz novembert mint én heh).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése