2017. április 13., csütörtök

Emlékek, levelek, Sz. válaszol, J. meghív, avagy élet a zsákokon innen és túl

Káosz, kapkodás, idegeskedés és zsákok, zsákok, zsákok. Nagyjából ennyit lehet leírni a mostani állapotunkról. Megvan a költözés hivatalos ideje, jövő hét szerda. Ez már tuti. Én meg őrültként csomagolok, de mintha sosem akarnának elfogyni a cuccaink. 
Közben a másik lakásba járok takarítani, ki lett festve, lassan minden a helyére kerül. A szomszédok máris szívóznak, belekötnek a dolgokba, morognak a zaj miatt, meg ilyenek, de mondjuk pont le vannak ejtve, minden felújítás, költözés zajjal jár, ráadásul reggel 8 és délután 17 óra között csinálták, ami még a házirend szerint is megengedett, de ezek szerint ők ezt nem tudják.
Bár szerintem inkább a személyünknek szól a "kedvességük". Úgy értem, a rokonunk miatt ilyenek, mert elkönyveltek minket szar embernek. De megtarthatják a véleményüket maguknak, nem izgat. Bőven elhihetik, hogy én sem önként és dalolva jöttem, de ha már itt vagyk, megpróbáljuk kihozni a dologból a legjobbat, vagy valami olyasmit.
Pont ide illik ez a vidám kis dalocska, a Hello szomszéd játékból, amire mostanság rászoktam. Vagyis a youtube-n lévő végigjátszások nézésébe. Jókat röhögök a beszólásokon. Vicces, na...Ilyen szomszédtól mentsen meg az ég :S Bár az új lakhelyünkön sem piskóta a felhozatal...

Tegnap ráírtam Sz.-re a fb-n és csodák-csodája válaszolt. Azt ígérte, amint tud ír, és talán most nem csak lerázni akart, majd kiderül. Azért örültem, hogy válaszra méltatott. Akármit csinálok, az emlékek azok bizony emlékek és hát annyit szerintem senkivel sem hülyültem és nevettem, mint vele.
Ja, ha már emlékek, a pakolásban egy kartondobozba rejtve belebotlottam a narkomán srác szerelmes leveleibe. OMG. Azt hittem, már régen kihajítottam őket. Bele is olvastam és frankón kiégtem. Oké, az biztos, hogy szeretett. Az elején. A végén meg már nem, addigra már csak a piát és az anyját, meg a másik nőjét szerette. De azért szépeket írt. A pasim sosem írt ilyeneket, de hát nem vagyunk egyformák. Van aki érzelgősebb, más meg kevésbé, vagy egyáltalán nem.
J. meg koncertre invitált holnapra, az a baj, hogy nem a városban lesz és drága is a belépő, de azért agyalok rajta. Ő most menne először Zselyke születése óta jobban bulizni, nem akarom letörni a hangulatát, hát meglátjuk, sikerül e összehozni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése