2017. március 9., csütörtök

Hárman szarban

Négyszázadik bejegyzés...woohooo :O
A nagy harci helyzet: van három barátnő, és most mind nagyon benne vannak a dolgok negatív folyamában. Ez most egyszerre jött össze mindenkinek.
Ez a hét, fosfosfos :(  És akkor még finom is voltam...
A.-val kezdődött hét elején, váratlanul meghalt az apja :( Annyira nem voltak jó kapcsolatban, de mégiscsak az apja volt :(
Aztán, még aznap H. is jelentkezett, ő meg a kisbaba kórházba kerültek, tüdőgyulladás gyanúval.
És itt vagyok én, aki még mindig nem tudja, mit hoz a jövő.
Hát egyikünk sincs valami rózsás helyzetben.
Amúgy egész héten az albérlet hirdetéseket böngésztem, párat fel is hívtam. Tegnap egyet még meg is néztünk és lesokkolódtunk. Szépen felújított, de valami hihetetlen kicsi lakás, aranyáron, pluszba két havi kaució, hagyjuk már, abba sem igen fogunk lakni. Udvariasan megköszöntük a lehetőséget és léc. Bárcsak milliomos lennék!
Egy haver ígéretében bízunk, aki valami ismerőse lakását intézi épp, de a nő két napja nem jelentkezik. Pasimnak mondtam ma reggel is kétszer, hogy hívja már fel a haverját, hátha tud valamit, de már kezdek az agyára menni. Mondjuk, ez azért neki is fontos, ha lakni akar valahol.
A húgom megint furkálódik, zavarja, hogy az ősök most egy kicsit ezzel az albérlet témával foglalkoznak, segíteni próbálnak és nem ő van a középpontban. Bár ne kellene ilyen faszságokkal törődni és én is élhetnék pl. úgy mint ő. De vannak emberek, akiknek ezt nem lehet megmagyarázni, mert nem értik, csak ha a saját bőrükön tapasztalják, na ez a veszély a tesómat pont nem fenyegeti.
A rokonunk sincs jól, voltam bent nála, mikor meglátogattam H.-ékat, de meg sem ismert :(
Ja, amúgy meg egy akkora címeres ökör vagyok és csak utólag gondolkodom! Tegnap csak úgy merő kíváncsiságból rámentem egyik exem, a narkomán srác fb adatlapjára, néztem miket oszt meg stb., aztán váratlanul bejelöltem ismerősnek!!!WTF! Utána rögtön nagyon meg is bántam, komolyan! Nem tudom, miért csináltam, mikor az a fickó nem normális. Nem tudom, visszajelöl e, mikor egy régebbi regisztrációjával ismerősök voltunk, tele nyomta a falamat a baromságaival, szóval tiltottam. De lehet, jobb lenne, ha nem igazolna vissza, gőzöm nincs, mi járt a fejemben, mikor megnyomtam azt a kurva zöld gombot (barom vagyok ennyi a mentség).
A tavasz tényleg ravasz, mert hozta a jó időt, de amúgy semmi egyebet :( 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése