2016. október 23., vasárnap

Nyúzott macska

Hát kb. úgy érzem magam. Fáj a fejem, hajnali öt óta nem bírok aludni, mert anyum sms-ezgetett velem, aztán a pasim ment melóba és akkor már nem tudtam vissza aludni. És ha mindez nem lenne nekem elég, még ma rokon látogatóba megyünk. Lehet sejteni, mekkora kedvem van...
A tegnap amúgy jó volt, vagyis jó lett volna, ha egy-két tényező jobban alakul. A pasim végre elvitt vacsorázni, már jó régóta tervezzük és most végre meg is valósítottuk. A kaja finom volt, az összeset meg sem bírtam enni, a pasim viszont bevágott egy akkora adag kaját, hogy csak lestem, hova fér abba az emberbe ennyi kaja?!
Utána még beugrottunk egy közeli kocsmába egy italra. És egy olyan rossz boros kólát adtak, hogy nem is bírtam meginni. Valami tabis különlegesség lehetett, de tudtam, hogy ha megiszom, rosszul leszek, így passzoltam. Szóval a piát leszámítva, minden jó volt, de aztán otthon össze szólalkoztam anyummal telefonon. Nem tudom, mi baja volt, valszeg fáradt lehetett, vagy passz, de nem a legjobb hangulatban váltunk el. Aztán reggel öttől írta az sms-t, hogy bocs., stb. Hát én nem haragszom, mindenkinek lehet szar napja, én már csak tudom.
Ja, és a zakkant srác, meg a matricás srác után egy újabb delikvens tűnt fel a színen. Míg első kettőről nem hallok jó rég óta, az új gyerek, egyelőre nevezzük matricás srác II.-nek, mert ő is ilyesmiket küld, naponta ír egy jó reggelt üzenetet, vagy küldi a matricát. Amúgy nős és három gyereke van, meg ismeri a pasimat is. Nem értem, miért jó ez neki, de amíg csak matricákat küld és nem perverz dolgokat, nem leszek bunkó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése