2016. július 4., hétfő

Egy cuki, egy felbukkanó, egy seggfej, három feles, egy boros, meg egy csalódás

Pénteken meglátogattam J.-t, meg a picilányt. Szerencsétlenségemre, ott volt az a gyökér pasija is, aki persze nem állta meg, hogy ne bunkózzon velem.
Váh, sosem bírtam igazán a palit, meg ő sem engem, ez nyilvánvaló. Hozta ma is a tőle elvárható taplósági szintet. Nem is értem, egy ilyen szép alkalom, mint egy baba születése, hogy adhat okot bárkinek is, különösen neki, az apának, hogy ekkora tirpák legyen?! Sokkal jobban kedveltem J. exét, jófej volt, halk szavú, normális srác. Ez a mostani meg...arrogáns, nagyképű farok.
A beszólásaira próbáltam intelligensen válaszolni, nem akartam lesüllyedni a szintjére, szóval aztán feladta és inkább elhúzott a büfébe, vagy cigizni, vagy mittudom én. J.-n látszott, hogy kellemetlenül érzi magát a pasija miatt. Mentegette, hogy most kicsit ideges, hiszen új élethelyzetbe került, meg hogy tudom, milyen a modora, szókimondó, hirtelen ember...Az...inkább egy tahó. De hagyjuk is.
A kisbaba rettentetesen aranyos!!!!!!!Nagyon-nagyon cuki, és jó nagy hangja van. Sajnos nem mehettek haza szombaton, mert besárgult, de ha minden igaz, ma már kiengedik őket.
Sz. is feltűnt a színen és hogy hogy nem, megírta a számát!Woah...leesett az állam. Váltottunk pár szót, vele nincs semmi érdemleges.
Na és a koncert...Írnom sem kell, mennyire vártam. Ehhez képest nem volt olyan ütős, mint hittem. Úgy értem, a tavalyi pl. jobb volt. Ez most olyan langyosra sikeredett. A szememben legalábbis. Talán a helyszín volt idegen, vagy az frusztrált, hogy apámnak kellett lejönni értünk éjszaka (nem is volt túl lelkes, de érthető és legalább megtette), vagy a szakadó eső tett be, nem tudom. De nem voltam elájulva. Ittam három felest, meg egy boroskólát és részemről a piázás kimaxolva. A pasim sörözött, de rendesen, így közepes szinten be is rúgott, de nem volt vészes. Kb. fél egyre otthon is voltunk.
Koncertek után, mindig rajtam van a világfájdalom, hogy nincs már mit várni. Most semmi ilyesmit nem érzek. Jó persze, gáz hogy valószínűleg nyáron már nem megyek több koncertre (lesz ugyan itt egy kb. 3 hét múlva, de rettenetesen drága a belépő, szóval szerintem kihagyom), de nem vagyok totál depressziós, mint lenni szokott.
Remélem ez így is marad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése