2016. április 27., szerda

Buli és minden ami ezzel járt

Áhhh, a buli az valami iszonytatóan, fergetegesen, rohadtul jóó volt!!!!!!Imádtam! 
Részletesebben: a pasimmal fél 8 körül indultunk el, útközben még beültünk egy kocsmába, de nem sokáig, mert ott zártak, meg a koncert is kezdődött hamarosan. Szóval az ital után mentünk a klubba. A klub előtt belefutottunk Zs.-be, aki pasim haverja, én nem ismertem, de jó fej volt, tök jól eldumáltunk, piára is meghívott. Aztán feltűnt Z. és a barátja T., oda ültek az asztalunkhoz, puszi-puszi Z.-től. Pislogtam, mint hal a szatyorban, mert Z.-t csak látásból ismertem, nem számítottam hogy oda jönnek hozzánk, mint haverok. Az este további részében egy darabig Z.-vel beszélgettem, ittunk, röhögtünk. Nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen menő csaj, leáll velem, szóval jó volt.
A klub előtt álltunk, mikor egy nősténycsorda is ott dekkolt és köztük a pasim exe, a gigamellű Anita is. Én hülye, azt mondtam, csak az exeim ne legyenek ott, de azt is hozzá kellett volna tenni, hogy a pasim exei se jelenjenek meg. Mondjuk ez a csaj még nem annyira gáz, mert csak köszöntek pasimmal egymásnak, még jó hogy nem az a tapadós ribanc jött el, aki annak idején annyi szomorúságot okozott, na akkor oda lett volna a jó kedvem, de szerencsére nem így történt.
Aztán kezdődött a koncert, szuper volt, az első sorokban voltunk. A haverok szintén. S. már kész volt, de megismert, puszi meg miegymás. Cs.-vel is találkoztam, régen nem láttam, örültünk egymásnak. Meg a másik T. is olyan jó fej volt és még sorolhatnám a delikvenseket, de az ő nevüket nem tudom :D Visszajött a régi életem, ha csak egy estére is.
Egy szó mint száz, nagyon jól éreztem magam. A pasim berúgott helyettem is, én csak élveztem a zenét, hiszen ezért is mentem oda.
Bár több ilyen klassz estém lehetne és remélem pár még idén lesz is, mert ez nem volt elég. Most meg még amúgy is a buli utáni depresszióban vagyok, de hát már megszokhattam. Ja meg még beteg is vagyok,de nem annyira már. Most a pasim van benne nagyon.
És ígértem, hogy hozom a novellát tudom, nincs is elfelejtve, de még nem készültem el vele, bocs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése