2013. december 12., csütörtök

Pasik, akiket nem rugdosnék ki az ágyamból, feltéve ha belemásznának :P

Köszönöm a jó kívánságokat a kommentelőmnek. Igyekszem meggyógyulni, tegnapig egész jó irányba haladtam, de mára vissza betegedtem valahogy. Jó lenne azért javulgatni, met hétvégén kötelező elutazásos elfoglaltságom lesz, ami alól a betegség sem kibúvó. Ettől eltekintve megvagyok, most megint írogatok, elkezdtem 2-3 novellát, de hogy ezekből lesz e olyan amit végig írok és kikerül ide még rejtély. Meglátjuk.

Most viszont feltárom nektek a jelenlegi "helyespasi top 5"-ömet a zenei világból :D 

1. Eddie Vedder (Pearl Jam): Na most mondjátok, hogy nem vagytok meglepve :D Eléggé bejön a pasi na ez a tényállás. A hangja valahogy mindig megnyugtat és ahogy a "Soldier of love"-ot énekli hát attól bepisilek áh, beájulok. Szexi, szexi, szexi...







2. Billie Joe Armstrong (Green Day) : Anno (értsd gyerekkoromban) eléggé bele voltam zúgva, kikészültem a szemeitől. Az akkori zenéjük (Dookie, Nimrod, Kerplunk) meghatározta az életemet, na meg az az ominózus Bravo újság, ahol meztelenkedett (ájhw nyálcsorgató volt). A mostani dolgaikat nem követem annyira szemmel, de Billie még mindig bejövős. Szóval nem kell ezt sem ragozni (ragzani ehhhe). Számomra nagyon rendben van a fickó. Tudnék vele mit kezdeni az egyszer tény. 

3. Matthew Tuck (Bullet for my Valentine) : Szép a mosolya, szexi a fülbevalója és azonkívül igen szeretem a bandája zenéjét.









4. Daniel Johns (Silverchair) : Anno ő is megért nekem néhány ajtócsapkodást (vagy hogy mondják). Szexi szöszi wáááh...A mostani külseje annyira nem jön be, rövid haj, bajusz meg egyéb hülyeségek, de régen ott
volt...nagyon...nagyon...








5. Andrew W. K. : Csak annyit írok tök aranyos és helyes és bírom a zenéit (bár ez itt az összes felsorolt delikvensre igaz).


És szerintem igen is szexi a kockás ing, bakancs, farmer nadrág meg ilyenek :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése