2013. december 18., szerda

Nem lesz hó és egyebek

Gyerekek, a hétvégém erősen fárasztó volt, de egyúttal érdekes és tanulságos is. Pár ember meg rájött, hogy nem vagyok én olyan rossz fej :) Oké, páran ezek után sem fognak kedvelni, de azért néhány embernek megváltozott kicsit a véleménye rólam. Pozitiv irányban. És ez jó.

Az már kevésbé, hogy még mindig beteg vagyok, de most leginkább csak náthás. Nagyjából beszereztem minden karácsonyi ajándékot, úgyhogy ezzel már nem kell foglalkozni.

A tv-ben meg most mondták, hogy valószínűleg nem lesz hó...szomorú, mert számomra az ünnepek a hóval teljesek. De ez van, bakker...

És ha már a tv, meg hírek. Hallottátok a december 13.-i coloradoi iskolai lövöldözést ?
Egy srác lövöldözött, mert össze tűzésbe keveredett a könyvtárossal. Megsebesített, ha jól tudom 2 diákot, meg a könyvtárost (de ez nem biztos, már nem emlékszem) aztán lelőtte magát. Nem tudom, az áldozatok életben maradtak e, csak fél szemmel tudtam még átolvasni az erről szóló cikket. 

Az eset Arapahoe-ban történt, ami közel van Littletonhoz és a Columbine High School-hoz, ahol az emlékezetes 99-es iskolai mészárlás megtörtént.
De a srác tudtommal nem volt iskolai kirekesztés áldozata, egy jó képességű, jó tanuló fiú volt.
R.I.P. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése