2013. december 5., csütörtök

Érzékeny

Ez egy közepesen szar és hideg nap...
Biztos hogy velem van a baj, de eléggé el tudja rontani a kedvemet, ha a buszon kiröhögnek és megjegyzést tesznek rám kis fasszopó csicskák, akiknek anyuci-apuci megveszi a táblagépet, okostelefont és a vagyonokat érő ruhát, cipőt. Akik azt hiszik, hogy mindenkinél menőbbek, szebbek, okosabbak stb. Az a baj az emberekkel, hogy nem csak hogy nem tolerálják, ha valaki nem olyan jól öltözött, vagy jó kinézetű mint ők, hanem egyenesen meg is alázzák.
Hiába, a rosszindulat az a tulajdonság, amit az emberek mára tökélyre fejlesztettek. 

Ezek a dolgok, mindig eszembe juttatják a gyerekkori sérelmeket (amikor napi szinten csinálták ugyanezt az iskolámba, osztályomba járó barmok). Az a tré az egészben, hogy mikor hónapokig nem történik ilyen, el is felejtem hogy bárki bánthat. Aztán megint megismétlődik. Tudom, túl kell lépni rajta, hiszen nem egy, nem kettő ilyen volt és lesz is még az életemben, de ilyenkor eléggé meg tudom érteni azokat akik megelégelvén ezeknek a szemét embereknek a gúnyolódását, elégtételt vettek.
Oké, leírtam, jobban lettem, ezeknek a tuskóknak meg minden rosszat kívánok. Ez a klip pedig jól tükrözi azt, hogy akik kívül úgymond "tökéletesek" belül rohadtak és akik kívül talán nem olyan mutatósak, vagy kis hibával rendelkeznek, nos ők a legszebbek...
És ma még dokihoz is kell mennem. Érzem, nem ez lesz a legjobb napom :o

1 megjegyzés:

  1. Hogyan fikáztak téged a buszon? Biztos ilyen divatmajmok voltak.
    Elhiszem, hogy megalázó.

    Várom az új részt.

    VálaszTörlés