2013. július 11., csütörtök

MissneuroticS csináld magad: a gyantázás

Köszönöm a kommentet, nos igen, tényleg korán kelő típus vagyok, de ez az életritmusommal jár, alapból nem voltam délig alvó sohasem. Anno több ezer éve én is szerettem 8-9-ig aludni, de az már a múlté. Ez ilyen, megszoktam.Nna, intimkedek már egy kicsit :) Szóval úgy gondoltam, haladjunk a korral, a borotva idejét múlt, gyakran kell használni stb. Úgy hogy beruháztam a tv-ben reklámozott hideg gyantacsíkokra.
Egy ismerős mondta hogy a gyantázás nem valami kellemes, sőt fájdalmas, és hogy inkább bízzam kozmetikusra. De MissneuroticS bőszen legyintett. Hah, mit nekem fájdalom, egy nőnek mindent ki kell bírnia (gyerekszülés stb.), meg akinek tetkója van és nem fájt különösebben, annak ez sem lehet durva. Meg a reklámban is vigyorog a csaj mikor gyantázza a (már előre csupaszra szőrtelenített) lábát. Szóval azt gondoltam ez nem fájhat.
Hát...tévedtem...Nem kicsit...
Én barom, nem kalkuláltam bele, hogy mikor a szemöldökömet szedem is minden bajom van (ezért gyűlölöm a szemöldökszedési műveletsort és sosem sikerül jól). Nah szóval, bevonultam a fürdőszobába, elővettem a frissen vásárolt gyantás cuccot. Elolvastam a használati utasítást. Szétszedtem a gyantacsíkos papírt, a kezelendő (értsd megfelelően szőrös) területre tettem. Jelen esetben ez a lábam volt és nem, nem volt annyira brutálisan yetisen szőrös. És a leírtaknak megfelelően gyors és határozott mozdulattal letéptem a papírt.
És...
És basszameg fájt...nagyon fájt...Kb. annyira hogy minden bajom lett.
Még egy próba, mert ugye nem adjuk fel...Hatás ugyanolyan fájdalom és még a szőr sem jött le. De a kezem és a nadrágom már gyantás (és büdös) lett.
Még tettem pár próbát, közben káromkodtam mert még mindig fájt és már kezdett pirosodni, egy-két véraláfutás is lett a lábamon.
Konzekvencia: nem megy ez nekem, nem vagyok kellőképpen mazohista.
Ez csőd...Siker elmaradt. Egy ideig elrakom ezt a gyanta izét és átgondolom újra. Talán majd kissé nyugisabb idegállatpotban ismét előveszem...
I am a loser...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése