2013. július 29., hétfő

Fiú-lány barátság pfff...na persze...

Tudjátok, nekem az a meglátásom és személyes tapasztalatom hogy kurvára nincs fiú-lány barátság. A fiúk nem barátkozni akarnak a lányokkal. Az egyetlen fiú, aki "barátomnak" mondta magát, elég furán értelmezte ezt a szót. Általában csak akkor bukkant fel, ha szüksége volt valakire, egy lelki szemetes ládára, akkor ego mód nyavalygott, meg sem hallotta ha mondtam neki valamit. Ha esetleg én akartam volna beszélgetni, arra ő sosem ért rá. Ja és nem hívjam, ne írjak neki se sms-t, se emailt, mert hogy a csaja....áááááhhh...
Aztán le akart fektetni, idiótaságokkal bombázott. Mire elhajtottam, erre (gondolom) besértődött, először közölte hogy nem vagyok egy nagy szépség (woohoo ezt eddig is tudtam te gyökér) és örülnék, hogy ő megtisztel engem. Mire én is közöltem vele a véleményemet, még inkább felszívta magát és nem írt többet.
Az akkor barátnőjének viszont volt képe azt állítani hogy szeretők vagyunk, így aztán a csaj nekem írta a baromságait emailben (szálljak le a pasijáról stb.stb.). Remek volt...Szóval azért gondolom úgy hogy nem igazán működik ez a csaj/pasi legyünk haverok dolog...Hozzáteszem, ha ilyenek a barátok, akkor milyenek az ellenségek nem ?!

UI: ja megint híztam, a mérleg nem mutatja, de én tudom...vagyis érzem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése