2013. július 21., vasárnap

Duck ! The Carbine high massacre

Ésigen!!! Megint (vagy még mindig) sulis lövöldözések és természetesen Columbine. Megszokhattátok már :P
Dylan és Eric nem tudom örültek e volna neki, de több filmet csináltak a tettükből, valamint iskolai lövöldözésekről. Itt van a Kóla puska sültkrumpli, Dawn Anna, Az osztály, meg a Zero day és bármily meglepő készült egy vígjáték szerűség is. Igen, igen, én is ledöbbentem, de van egy ilyen is. A címe Duck ! The Carbine high massacre. Még nem láttam teljesen, de a megosztón fent van az egész, meg trailerek is. Bele-bele néztem, igaz angolul van, de a lényeget nagyjából levettem. 

Két srácról szól aki mint a valóságban is, kívülállók egy iskolában. Ahol az összes klikk megtalálható. Van itt pedálkodó, álszent vallásos csaj, fogyatékos fiú, gothok, színesbőrű csávó, bunkó sportolók, menő csaj. Csak mint az életben tudjátok. Képmutatás, szemétkedés, fizikai és lelki bántalmazás. Az örökös szívatás meg itt is oda vezet, hogy a főszereplők fegyvert ragadnak és lövöldözni kezdik a diákokat.
Nem tudom én annyira nem tartottam vígjáték szerűnek, sőt a mészárlás jelenetek undorítóan valósághűek és véresek, oké van egy pár vicces(ebb) jelenet, de szerintem maga a 99-ben történt esemény sem poénos. Mindenesetre érdekes film.
Egy kis "kedvcsináló".
+18!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése