2024. április 5., péntek

Miss Candy színrelép

Wow, Gipsy Rose decemberben szabadult a börtönből és már válik is a férjétől. Hát ez gyors volt...
A hét amúgy laposan hömpölygött, semmi számottevő nem történt. A húsvét is átlagosan telt, nem voltunk végülis kirándulni, mert nekem eü problémám volt, amihez jó kis fejfájás társult és az idő is olyan semmilyen volt aznap. 
Holnapra terveztük, hogy bepótoljuk, de ezt még múlt héten beszéltük, azóta pasim már valahova elígérkezett melózni, így nagy valoszínűséggel nem megyünk mi sehova :/ pedig klassz lenne.
Hétfőn pasim meglocsolt, meg jött faterom, tesóm pasija és J. pasija locsolni, de csak 5 percet ha itt volt mindegyikőjük és nem is ettek, ittak semmit. Pedig sonka, tojás várta őket, de gondolom mindenhol azzal traktálnak ilyenkor és már biztos elegük volt belőle. 
Jövő héten lesz hivatalos ügyem, meg fejtágítás is (hurrá). Szóval már nem lesz ilyen eseménytelen, ideges is vagyok, de pontosan nem tudom, mitől.
Pasim haverjának a nője aki cukrász (nevezzük el mondjuk Miss Candy-nek) tudjátok aki múltkor hívott hogy menjek át a kocsmába enni a sütijéből, meg bejelölt fészen. Pasim szerint meg akar ismerni (jaj szegény), de pasim mondta, hogy én nem vagyok valami nagy barátkozós. Öhh, de ez nem teljesen igaz amúgy, mert pl. mikor még átjárkáltam a rock kocsmába a pasim haverjainak nagy részével megtaláltam a hangot. Asszem két fickóval voltam rosszban, az egyik ilyet szólt az első találkozáskor pasimnak:"az előző csajod jobb volt". 
A másik meg sunyiban oda jött hozzám, mikor pasim nem volt ott és közölte, hogy nem vagyok neki szimpi és ő rá tudja venni pasimat, hogy hagyjon ott. Hehe de benézte, mert nem sikerült neki. 
Mellesleg ez a két csávó pasim exének a tyúkmellű görénynek a seggnyalója volt, szóval érthető hogy alapból utáltak. Szerencsére azóta már pasim sem tartja velük a kapcsolatot.
Na de visszatérve Miss Candy-re, kicsi ám a világ, mert épp abban a faluban nőtt fel, ahol kedves exem a Narkomán. Mutatott is fotót pasimnak Narkománról tizenévesen, meg mondta, hogy azért kellett a faluból Narkománnak és az anyjának elköltöznie, mert szabályosan kiutálták őket. Az anyja mindenkivel kötekedett és balhékat generált, egy rakás ellenséget szerzett, így senki sem állt mellettük, már pedig ha valaki ellen egy közösség összefog, ott komoly zűr van.
Mellesleg velem is nagyon gyökér volt az a nő, pedig mindössze annyi volt a "bűnöm" hogy a fiával jártam. Tett is sokat a kapcsolat szétbomlasztásáért.
Na, de ez már végülis ezer éve volt és a múlt homályába veszett. 
Pasim szerint feltétlen meg kell ismernem Miss Candy-t és a fickóját. Még valami másik párnak is be akar mutatni...
Hát oké, egyszer majd összehozzuk, ne mondja már senki, hogy nagyon-nagyon antiszociális vagyok.
Láttam a Vasárnapi szülők és a Sodródás című filmeket és egyik szomorúbb, mint a másik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése