2021. november 16., kedd

No szex, no írás, MR para, jó öreg barátom az Alprazolam, na meg az áramszünet

Az egész hétvégi szabadidőm azzal telt, hogy egy sztorit írtam, azért hogy vasárnap este rájöjjek, hogy milyen tré, meg amúgy is az összes xxx jelenetet egy az egyben törölni kellett, mert annyira pocsékra sikeredett.
Miért nem megy most az írás?!
Okés, azt tudom, hogy az ágyjelenetek azért bénák, mert nekem sem sok ilyesmi jut mostanában. Veszekszünk is pasimmal emiatt, de hát most is egész hétvégén a haverjaival lógott és italoztak, utána már naná, hogy nem megy :( Igazából nekem sem túlzottan hiányzik. Ellentétben az összebújás, meg a megértés az igen, de abból sem sok van.
Tegnap már szétvetett az ideg az MR vizsgálattól, plusz nagyon lent voltam a pasimmal történt egész hétvégés viták miatt. Annyira féltem, hogy rámtör a pánik az MR készülékben, hogy a vizsgálatra indulás előtt bedobtam egy fél Xanax-ot. De még így is sírdogáltam a buszmegben, szerencsére senki sem látta. Olyan hülye vagyok, mert már volt ilyen sulis koromban, mégsem voltam így ki idegileg. Na, de amint hogy belibbentem az MR laborba, már mehettem is, szóval nem sok időm volt tépelődni. A fickó, aki a vizsgálatot csinálta, ráadásul, tök megnyugtató volt, és még azt is elnéztem neki, hogy szétkúrta a vénámat :D Kaptam fülvédőt, de még így is hangos volt a masina, de legalább nem egy teljes zárt cső, így a klausztrofóbiám nem jött elő, vagy hatott a Xanax, kitudja :P Egy csomó időt kellett egy helyben feküdnöm és a végére nagyon fájt a vállam, de ezt leszámítva ( meg egy iszonyat nagy kékes-lilás véraláfutást a karomon) minden simán ment. És annyira örültem, meg büszke voltam magamra, hogy legyőztem a félelmemet.
Az eredmény miatt még kicsit félek, jövő hét után meg is lesz, addig meg légyszi drukkoljatok! Ha ez jó lesz, talán idén már nem kell emiatt aggódni.
Mikor hazajöttem, a pasim tök rendes volt, elnézést kért a hétvégi bunkózásáért, meg mondta, hogy nem szeret velem veszekedni, már éppen meghatódtam volna, mikor csengett a telefonja és egy haverja hívta el sörözni *-*
Oké, romantika balra el, én meg nekiálltam nézni jobb híján (és mert kíváncsi voltam a nyertesekre) az EMA 2021 fellépőit. Na, de azok a ruhák Geesus...egyik srác rikító otthonkában feszített, egy csaj tuti magára rakta a karácsonyfadíszt, egy másik nőci meg hálóinget vett fel, vagy mittudomén mi volt az a lila-kék csipkés méregdrága förtelem.
De...Justin nem nyert egy díjat sem (pedig én minimum kettőt tippeltem, hogy elvisz), viszont Ed Sheeran tök szimpi előadó, ahogy az Imagine dragons is klassz, meg a Måneskin is ütős előadást tolt le. Szóval oda voltam meg vissza és épp a záró számot néztem, ahogy Yungblud lesmárolja a gitárost, majd szétveri az erősítőket, meg a mikrofont, végül vért köp a kamerába (woooow), mikor is elment az áram.
Azt hittem, a biztosíték ment ki, már csinálta ezt párszor, így megnéztem, de az jó volt, a lépcsőházban szintén nem volt semmi gáz a kapcsolónak a villanyszekrényben (vagy hogy hívjákban), viszont ott is teljes sötétség volt. Hívtam pasimat, hogy megörvendeztessem, erre ő átadta a telefont valami villanyszerelő haverkájának, aki azt mondta, menjek át a szomszédba, kérdezzem meg, ott van e áram. Hát nem voltam feldobva, közöltem is az emberkével, hogy ha lehet, ezt passzolnám, mert nem igazán vagyok jóban egy szomszéddal sem. Mire visszakérdezett, hogy akarok e áramot, vagy sem. És igen, akartam áramot. Szóval becsengettem a szembeszomszédhoz, hogy van  nála áram, de mivel a csengő árammal működik, mire ajtót nyitott, tudtam a választ. Ettől függetlenül eldumáltunk, mondta hogy bármi van csak szóljak és segít (ehhh), és hogy a Keleti banya mekkora egy seggarc, ő is utálja (de azért órákig elcseveg vele persze), és hogy Leselke is milyen már, hogy idecuccolt és be sem mutatkozott. Mindez most nem izgatott, inkább az áramot akartam volna visszakapni, közben lejöttek a többi emeletről is azok, akiknél szintúgy nem volt áram. A pasim is bevágtatott a végén a villanyszerelő cimbivel, aki megállapította, mi a szitu, de ki kellett végülis hívni az áramszolgáltatókat és azt csak a közös képviselő teheti meg. Aztán jött G. bácsi,hozta magával Corleone-t, aki értesítette az áramműveket, lett is áram tíz perc múlva. Yeaaah. Ugyanakkor gáz, hogy ennyire meg van lőve az ember, ha elmegy az áram, de ugye, vagy két éve egy egész éjszakára történt mindez és másnap reggel 10-ig nem is lett áram, az összes kajám kiolvadt. Szerencsére ilyen nem esett most meg.
Hallelujahhh.
Örvendjünk mind.


És ha nagy leszek, Brody Dalle leszek XD

2 megjegyzés:

  1. Megy a drukk!!! ♥

    (A pasidat meg rúgd néha tökön, ne hatódj mindig meg! :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a drukkot, aranyos vagy.
      Igyekszem nem meghatódni, régebben bőgőmasina voktam, mostanra ez havi 1 alkalomra redukálódott. Haladok.

      Törlés