2021. január 10., vasárnap

Na, most 2020 árnyéka kísért, vagy ilyen lesz a 2021 is ????

Már egy hete, hogy minden visszaállt az ünnepek előtti kerékvágásba, de én már most unom és fáradt is vagyok. A jobb helyeken javában tart az online meló, de itt persze ez nem opció. Közben eszembe jutott, hogy talán a műtétemet sem ártana intézni, így beszéltük meg a dokival, ettől egyből elment a maradék kedvem is. Anyám ugyanilyen műtétnél heteket volt táppénzen anno, én ezt nem tervezem és nem is tehetem meg, bár azért a hetekig való hempergés az ágyban elég csábító eshetőség, de ahhhh...esélytelen...
Pénteken A. írt nekem messengeren, hogy mi van velem, hogy telt a szilveszterem, mert ő szegény egyedül volt az év utolsó napján, lévén hogy publikus pasi már nincs, a másikat meg már látni sem bírja.
Szombaton Zselykére vigyáztam megint (<3), és láttam a Music Television 90's csatornán a top 50 rock songot és yeee mert a 90%-át ismertem, a 80%-át meg szeretem is a daloknak. Volt itt minden, RHCP, Offspring, No doubt, Bush, Blink 182, Presidents of the USA, Green Day, Nirvana (első lett a Smells like teen spirit), GNR, Metallica és hosszan sorolhatnám. Hát igen, igen, imádjuk a kilencvenes éveket.
Este láttam a Kisiklottak c. filmet és ez a Jennifer Aniston egész jól alakított benne, meg a cselekmény is érdekes.
És az idei év szerintem eddigi legjobb műsora a Kontár kivitelezők. Adam Carolla olyan jókat mond :D
De kb. ennyi csak, amin derülni tudok, ugyanis csütörtöktől megint harcban áll kis családom, aminek golyófogói a hugom, meg én vagyok. A szemlélődő pedig, a sunyi, seggnyaló Tinimami, aki egyben ennek a kialakult helyzetnek a nagy része miatti felelős is. Apámmal is összevesztem, de azóta fogjuk rá beszélünk, igazságtalan volt, de ezt ő is beismerte. Tesóm is felkérdezett és anyám is besértődött rám. De nem akarok erről írni, nincs kedvem és energiám. Egész hétvégén ezért ölt az ideg, reggeltől, késő estig :/ Ha én írnám ennek a "sztorinak" a forgatókönyvét, tuti hogy úgy kihajítanám a Tinimamit, mint azt a bizonyost, hogy menjen haza a gyerekéhez pl. nevelni, ne más nyakán élősködjön és ossza az eszet, de ugyan minek is menne el, mikor ott megvan minden, fizetnie se kell érte és apám persze meg is kajálja a szarságait.
És nem tudom, lesz e változás idén e téren. Félek, hogy nem.
Holnap megint hétfő :( :( :( arghhhhh...
De legalább a D. lovers új részét is folytattam és haladok vele, ha nagyon bele tudok húzni, talán egy, vagy másfél hét múlva fel is tudom rakni. Meglátjuk.
És most jöjjön egy kis kilencvenes évek, nosztalgia és hugom egyik akkori kedvenc dala (a zöld pulcsis fickó tetszett neki, nekem meg asszem a kék pulcsis hihi).


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése