2019. december 8., vasárnap

Halott fenyőfák, halott egerek, meg agyhalottak

Éjszaka egy részeg ember (állat) vagy fél óráig ordított az ablak alatt. Ezért aztán el is kapott a szívdobogás. Fasz kivan az ilyenekkel. Megártott a forralt bor, vagy mi?!
Aztán reggel, ahogy kivittem a szemetet, láttam egy halott egeret heverni a lépcsők alján :/ Meg tudom érteni, már hogy megdögleni jár ide. Másra ez a ház úgysem jó.
Amúgy meg kibaszás ez az egér dolog, mivel mi lakunk legalacsonyabban, szóval annyira nem dob fel, még akkor sem, ha nem él szegényke. Ugye a következő állatok nem patkányok lesznek?!!?
Bár azon sem csodálkoznék, lévén hogy egyes kedves retardált lakótársak, nem ismerik a szeméttároló fogalmát és oda basszák a szemetet, ahova jólesik. Valamelyik nap is ott virított egy maradék pizza dobozostól a földön a lépcsőház közepén. És oké, hogy ha nincs neki szeméttároló kulcs, de emlékszem, az albérletben mi is azzal kezdtük, hogy felkerestük a közös képviselőt és elkértünk egy kulcsot másoltatásra, kb. ennyi lenne itt is, de nem egyszerűbb letoszni az ételmaradékot, azt szia?! Kultúrlények, akinek van pénze a kurva drága albérletet fizetni, de viselkedni meg nem tudnak :S
A karácsonyi fenyővásár is elindult már itt, a házzal szemben vannak és szomorúan nézem a sok kivágott, halott fenyőfát :( Egy csomó évbe kerül, míg ekkorára nő, hogy aztán pár hét múlva elszáradva az utcán végezze. Azért felfedeztem pár cserepes fenyőt is, szívem szerint vennék-illetve kölcsönöznék, mert ez ilyen visszaválhatós, vagy hogy írjam-de félek, hogy kinyírom véletlen. Mindig sikerül vagy túllocsolni,vagy kiszárítani a szobanövényeimet is.
Mindegy, marad a műfenyő idénre is. Yeah.

Hülye álmaim vannak megint, múltkor azt álmodtam, hogy a pasim azt mondta, hogy őszintén akar velem beszélni. De nem derült ki, miről, mert felébredtem. Pedig úgy érdekelt volna. Meg azt is álmodtam már mostanában, hogy el akar hagyni. Meg hogy új melóhelyem van, ahonnan második nap rögtön el is kések stb.
A. átküldött nekem messengeren táncolós-vetkőzős mikulást, a pasim meg majdnem meglátta, pedig esküszöm, meg sem néztem, elég volt rápillantani a képre és tudtam, nem is akartam megnézni, nem annyira hoznak lázba valahogy :D 
Szegény H. meg influenzás, 39 fokos lázzal fekszik otthon, a kislánya is 3 hétig volt beteg, szóval jól benne vannak. A héten elvoltam, fogjuk rá, ügyeket intéztem, de még maradt bőven, emellett kellene végre elkezdeni az ajándékok beszerzését.
Jövőhéten bele is vetem magam. Nem vagyok túl lelkes, de nincs értelme halogatni. Ajándékbeszerzésre fel(örömteli tapsikolás,na j jó nem)!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése