2019. december 11., szerda

Eddig ez egy jó nap...ja nem is...vagy nem tudom...

Mr. Népszerű becsicskult a nőjének, mert törölte az fb adatlapját és csinált egy újat (amivel engem nem is jelölt vesszen  meg), ahol 9 ismerőse van és bemutatkozásban azt írja:boldog kapcsolatban élek a párommal, nem ismerkedem, ne jelölj! Ja és csak a csajával közös képei vannak fent. Pf.....
Gyanítom, hogy a barátnője kezeli ezt az adatlapot, mert ez a full nyálas viselkedés annyira távol áll a sráctól. 
Vagy megtalálta a nagy Ő-t? Ha igen, akkor ilyen Sid és Nancy effektussal állunk szembe XD, a nője még hasonlít is Nancyre (mármint a rosszabb, drogos napjait élő Nancyre). De mindegy is, amióta favágó stílusban és teljesen széttetoválva tolja, nekem amúgy sem jön be egyáltalán.
Nem is értem, miért pazarolok rá értékes pillanatokat és karaktereket *-*
Viszont bejelöltem a flörtölős srácot (2017. májusában és novemberében írtam róla pár sort) és visszaigazolt!!!!
A héten elkezdtem megvenni az ajándékokat és elég jól haladok,még 1-2 kör és vége az ajándékbeszerzésnek. Ettől tegnap tök jó kedvem lett. R. hozott nekem irtó finom mézeskalácsot, amit ő sütött. Mára már nem maradt belőle és a jókedvből sem.
Apám elhívott enni, de épp előtte 10 perccel dobtam be egy kakaóscsigát, így azt mondtam, hogy nem vagyok éhes. Nem akartam megbántani apámat, remélem nem is sértődött meg, csak én vagyok olyan hülye hogy ezen kattogtam és szarul is éreztem ettől magamat. Anyám meg még mondta is, hogy ezt elcsesztem, meg majd máskor tuti nem fog elhívni apám sehova sem. De hát nem tehetek róla,hogy már kajáltam. Aztán anyámmal később kis hülyeségeken összevesztünk. Néha mind a ketten sokak vagyunk a másiknak (ezt jó hülyén fogalmaztam meg).
Pasim is későn jön, mert van még különmelója.
Fáj a vesém reggel óta, biztos megint felfáztam. 
De legalább az írásom jól halad, vagyis ha van időm, írkálgatom.
Pasim is felvetette, hogy hétvégén nézzünk ki a karácsonyi vásárra, jó lenne mondjuk...Hátha hangulatba kerülök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése