2019. szeptember 21., szombat

Fr.cu. vol III. meg egyéb dolgaim

Hurrá, megint műtenek!!!Most erre mi mást írhatnék még, mint hogy kb. tudtam előre és hogy nem is én lennék,ha nem velem történne. Mert hogy én ilyen szarul vagyok összeeszkábálva és ennyi idős koromra,nőgyógy.problèmàk miatt már harmadjára ugranak neki az eü. küretenek,(anyám a csúcstartó, neki 5 ilyen beavatkozása volt,plusz még komolyabb műtètek is).
Na de kezdem azzal, hogy a mennyire siralmas a magyar egészségügy, még úgy is, hogy pénzt adtam a dokinak-aki rendes volt tényleg, mindent elmondott és minden tőle telhetőt megtett-egy egész délelőtt ráment erre a tortúrára, az orvost csak kétszer hívták el műteni, az emberek meg csak jöttek, volt aki egy percet sem várt és behívták, a kevésbé szerencsések-mint én-megúszták 4 óra várakozással.
Már ki is írták a műtét napját, bő egy hónap, kaptam egy csomó papírt, mehetek mindenféle vizsgálatokra.
Jövő héten neki is kezdek.
Remélem legalább abbam mázlim lesz, hogy az egynapos kórterembe kerülök és nem kell a megszakításra váró c kategóriásak megvető megjegyzéseit hallgatni, ami minden nem c kategóriás és nem abortuszos ellen szól, úgy mint tavaly. Épp elég ideg ez magában is, francnak sem kell még a lincshangulat.
Tegnap rámírt az exem, aki néha tud normális lenni, de most nagyon nem volt az. Kérdezte, hogy hol vagyok és elkérné a pontos címemet mert arra jár felénk és beugrik. Az egész stílusa olyan fölényes volt, mintha a seggéből rántott volna elő és azt érzékeltette, hogy leereszkedik az én szintemre és bár nős és elmondása szerint boldog, de igazán szexelhetnénk egyet.
Múltkor azt írta nem jelentkezik többet mert lebukott az asszonynál, mikor valami más nőnek írogatott. Hát erről ennyit, komolyan kezdem a nejét sajnálni, töri magát hogy gyerekük legyen, ez a gyík meg ilyen undorítóan viselkedik a háta mögött.
Természetesen lepattintottam a fenébe, hogy hagyjon már a faszságaival,öreg vagyok a játszmákhoz, nem izgat egy ilyen jellegű kapcsolat és amúgy is műtenek, de arra már nem is írt, lévén hogy őt ez nem érdekli, ha azt írtam volna, oké gyere az ágyban várlak, már tobzódott volna  a rohadék, pf…szánalom, komolyan.
A netes kapcsolataim is akadoznak, az egyik csaj eltűnt, a másik megsértődött, egy harmadikkal még írkálok, az aranyos.
H.-val is összefutottunk a háza előtt, szegény most nagyon depis, kezdek megijedni, nem hagyja el a házát, folyton rosszul van, szédül, nem alszik, gyógyszereken él, Larát az anyósa hordja oviba mert ő képtelen rá,a pasija is egy szarházi. Tegnap mondtam neki, hogy ez így nem okés és el fogom cipelni orvoshoz, ha magától nem megy. Amúgy egy csomót nosztalgiáztunk, hogy régebben milyen egyszerűek voltak a dolgok.
Este néztem az Egyedül a világ ellen c. filmet, igaz a végébe belealudtam. Nem volt rossz a sztori amúgy, de szegény Britanny Murphynek (R.I.P.) olyan csúnya volt a haja,mint kb. nekem :S
Láttam és hallottam az új GD klipet, hát nem írom, hogy rossz, de azt sem vágom rá, hogy hú de jó. Olyan középszerű,na...Utálom ezt írni, de ez a véleményem.
És halad a Still breathing is.
Amúgy hideg van, nagyon fázom, polárpulcsiban dekkolok most is, de muszáj nyitva tartani a fürdőszoba ablakot, mert ha minden zárva van, neki kezd megint penészedni ez a szar lakás. Most az eladás is háttérbe került, pedig azt hittem, ekkorra már vígan az új házamban lesek ki a fejemből.
Más nincs, olykor ír kocsma rockot hallgatok (J. nagy kedvence) yo mama videokat nèzek  és csavargunk, dumálunk meg néha röhögük R.-el.
Ma meg ismét egy újabb családi szülinap lesz, de nincs kedvem inni és vigadozni pasim se jön, persze megerőltetem magam. Jövőhéten nekem is szülinapom, de szerintem a műtét utánra halasztom. Nem vagyok most nagyon mulatozós kedvemben.

Kb.ilyen a hangulatom,mint az alàbbi klip.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése