2019. augusztus 19., hétfő

Valami vidámabb felé

Annyira belevetettem magam a halálsoron lévők életébe, a kivégzések menetébe, kiket és miért ítéltek halálra (pl. nem értem, a családgyilkos Chris Watts, miért nem került a halálsorra...), hogy a végére már nagyon rosszul éreztem magam és tök sötét hangulatom volt és hát gondoltam, hogy ez így nem mehet tovább. Így felhagytam az ezen témákra való ráfüggéssel-egy időre mindenképpen. Akartam ilyen irányú ff-et is írni, de elvetettem az ötletet.
Más történet ötletem viszont van, most épp  vázlatolok és közben bele-bele írok a Still breathing-be is, majd csak kész lesz az új fejezet, de pontos időt nem tudok.
Megnéztem a Hollót (az első részt, és még mindig annnnnyira nagy hatással van rám, olvastam is pár fanfictiont a témába). Aztán meg levezetésképpen a WALL-E-t is (olyan cuki), ja és a Bébi urat. Muszáj valami könnyedebb szórakozást találnom, mert tényleg megborulni.
A festés is halad, bár pasimat könnyebb rávenni bármire, minthogy haladjon ezekkel a munkákkal, de majd csak vége lesz már.
A.-t láttam a fészen a barinőjével feszteztek (persze, velem nem ért rá találkozni, mikor a múltkor a buszmegállóban összetalálkoztunk is csak a kifogaival jött)és R. meg asszem besértődött rám, mivel kitalálta, hogy ha a szülinapjára nem is mentem, csak úgy iszogatni menjek már el. De nem volt kedvem, meg a közérzetem sem a legjobb, két napja görcsöl a gyomrom és hányingerem is van. Írtam is neki, hogy tegyük át jövő hétre, de akkor meg már érezni lehetett az írásmódján, hogy megbántódott. Nem állt szándékomban megbántani, remélem idővel megbékül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése