2018. május 28., hétfő

Napdöfés

Érti valaki mi ez a cookie-s (höhö KUKI-s) iromány itt? Mert én nem :O de biztos...
Pénteken este tök sokáig írtam a Still breathing sztorit, naná hogy akkor jött az ihlet, mikor korán kellett kelni, ugyanis J.-ék medencés nyári bulira hívtak magukhoz.
Na jó, én úgy terveztem, hogy nem megyek a víz közelébe (jobb az úgy mindenkinek), így fürdőruhát sem vittem. Nem vagyok túl nagy strandra járós, évente 1x, vagy ritkábban kb.
J.-ék medencéje nagyon jó! Egy ilyet elfogadnék, persze nem ide, itt  egy fürdőkád sem férne el. Szóval a nap végére, illetve már kora délutánra a medencében kötöttem ki. Nem önszántamból :P De J. pasija-aki most kivételesen nem volt annyira dili-azt mondta, vagy bele hajít, vagy bemegyek önszántamból. Most mit tehettem ugye???? Engedtem a köz akaratának :D
Irtó jó volt farmerben a vízben *-* Váltó ruhát meg naná hogy nem hoztam, így J. adott kölcsön cuccot, amíg az én ruháim a szárítógépben száradtak.
Terepmintás gatya, meg vállpántos top...hát jajjj...XD de legalább a szekrényük tükre olyan, hogy nyújtja az alakot, az külön tetszett.
Jó kis buli volt, Zselyke nagyon édes volt, a kaják finomak voltak, a zenék klasszak, sajnos pasim melózott, így ő kimaradt ebből, na de majd legközelebb.
Este fél 10-re értem haza. És valószínűleg megsütött a nap, mert másnap kegyetlen fejfájásom volt egész nap, plusz szédültem is. Pasim már nem dolgozott tegnap, így sétáltunk, meg ilyenek, de a fejfájás az egész nap maradt. Estére már jobb lett, vettem be gyógyszert rá.
Még szerintem sosem volt napszúrásom, vagy legfeljebb kicsiként, de nem emlékszem rá. Mondjuk, belefér, ha ilyen élményt kapok cserébe :P
Hamarosan jön a Still breathing, mert most nagyon belelendültem. Írnám én null-huszonnégy, ha az lehetséges lenne. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése